Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@bi90MR
aktív tag
Lehet hogy baromság de nem lehetetlen. Ma is sok autó van ami veri a gyári nem tom hány tíz millás sportkocsikat. Szinte csak a kaszni, kikönnyítve az egész meg nagy motor, stb. Hangulatos lenne.

Próbáltam fánkolni, de nekem nem nagyon megy.
Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.FORMA 1!!!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szép Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 4000 8GB FHD
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 4250 / 5800 expoval )
- Gainward RTX 3070 Ti Phoenix 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megmutatnátok valamikor hogyan is kell? Értem az elvet, meg ki is írja hogy perfekt drift, de az a baj hogy kevésszer és csak akkor, ha az autó 2-esben van vagy fölötte, 1-esben hiába csinálok szép donout kört nem ad érte RP-ért, ámde nincs olyan autóm, ami bírná a kettesben való driftelést. Phoenixem van, de csak alap állapotban és ezzel sem sikerül.