Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
junior11 #7889 üzenetére
Teljesen sötéten álltam előtte, mikor februárban elszállt az X3 pro-n egyik pillanatról a másikra. Próbáltam sok mindent, de nem jött össze. Most jött a megvilágosodás, hogy kikapcsolt vpn-nel megpróbáljam telepíteni, és teljes siker. Vpn vissza, és továbbra is működik.
Amit nem értek, hogy sokáig jó volt vpn-nel, és most is ugyan azzal működik minden változtatás nélkül. -
válasz
junior11 #7633 üzenetére
Türelmeteket kérjük, vizsgálás alatt van a hiba oka....
Akinek jelentkezik a hiba legyen szives HSZ-ben megírni:
- a telefon tipusát
- OS verziót(mellékelve, hogy gyári vagy egyedi rendszer)Nekem:
Galaxy S23
Gyári Android 14 OneUI 6.1 SecPatch 2024-10-01
Nálam is régóta van ez a hiba... -
Nikaré
őstag
válasz
junior11 #2064 üzenetére
Na akkor nem tudom mi lehet a gond?!
Mindegy azért megpróbálom a 496 -ost, délután körül tudom csak megoldani.(#2065) Tiger.
Oké, de pont az lenne a lényeg, hogy egy app, egy kattés ott vagy ahol akartad.
Értem mit írsz, csak én nem azt szeretném(#2066) zoleeno1
Nem vonom kétségbe, inkább örülök neki -
válasz
junior11 #1939 üzenetére
Eddig nálam is probléma mentesen ment az app, de az utóbbi pár napban nekem is dobta olykor ezt a "Nincs megjeleníthető topik" hibát.
Olyankor ki és vissza bejelentkezek, amire meg is javul, viszont ugyanakkor érdekes, hogy minden beállítást újra be kell állítanom, mintha egyúttal az app adatai is törlődnének.
Szerencsére már kialakult egy rutin és 1 percen belül elvégzem a beállításaimat.Tudom, hogy lehet beállításokat export-importálni, de nem tartom fontosnak használnom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest