Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11744 üzenetére
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11732 üzenetére
Lesántulál vagy csak keménydrogok hatása alatt vagy?
-
Szabesz
őstag
Megcsináltam az aktuális összesítőt. Kicsit -.
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11491 üzenetére
Alap
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11489 üzenetére
Marha nehéz lenne ám valami űberbrutál jelbeszéddel csapatutasítást adni...
pl: "A bal első féked 180°C-kal az optimális felett van, vigyázz rá" = "nézz el egy kanyart, és engedd el a tesót". -
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #11196 üzenetére
Mindig a kompúter és hasonló finomságok ugranak be az ilyenekről
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #10992 üzenetére
Mert valaki mindig megunja a végére és csinál egy húszfős tömegkarambolt.
ps: fingomsincs
-
Szabesz
őstag
Hotlaps problémát ideiglenesen adatbázis töröltem (régiek azért el vannak mentve), sry mindenkitől. Mostantól elvileg helyesen jelennek meg az adatok.
Sziszifeca: Részemről ok, h megnyissuk a regisztrációt, és regelsz magadnak egy tesztpilótát. Többiek?
-
Szabesz
őstag
válasz
proof88 #10776 üzenetére
Onnanhát
JColee, cila: Ez feature, ui. a plugint nem tudom leállítani (hotlaps), és az meg csak azokat a modokat, kocsikat ismeri, amik az indításakor fenn voltak a szerveren. Majd ha lesz admin online, megcsináljuk a Hotlaps-ot is.
BTW, kinek hogy tetszik ez a mod? Jobb -e, rosszabb -e, inkább ez mint az etc...?
-
Szabesz
őstag
Fenn van a szerveren az FSONE09
-
Szabesz
őstag
Figyeltétek, hogy az fsone2010 már az rFactor2 almenü alatt szerepel?
-
Szabesz
őstag
"Server #27 is under the DDOS attack (IP Nullrouted)
We have just received a HUGE (over 3GB/s incoming traffic) DDoS attack targeting the Server #27. Our CISCO guard firewall was unable to handle such attack, so one of the server IP address - 216.108.235.203 was disabled (all the rest websites on this server are working fine).If your website is using this IP (due to unique IP rotation system only 3% websites are using this IP) it will be unavailable for the next 6 hours. As soon attack will subside, this IP address will be enabled and your website will start working again. We thank you for your patience and understanding."
A mienk azt használta. Szupi
-
Szabesz
őstag
Elvileg nevezési díj formájában fog megváltozni a helyzet, de ez egyelőre még homályos
Nem akartam annó, hogy balhé legyen, ezért inkább felvállaltam; szerncsére sokan vagytok akik úgy gondoljátok, hogy támogattok
Rel összegek kiszámítása meg szerintem pont ebből a szempontból hasznos,így mindenki látja, mennyit vett ki (használt), és mennyit adott be (támogatás) a közösbe. -
Szabesz
őstag
Ki van számolva, h egy hónapra mi jön ki egy főre, ha mindenki fizetne, az van a hónapok fölött.
A relatív szerverdíj az emberek sorában: összeadva azok a hónapok amikor versenyzett (használta a szervert, vagyis mennyi a ráeső rész, ha optimális esetben mindenki támogat).
Tehát látszik, h ilyen felállásban (ingadozik mennyien voltunk), aki az elejétől fogva itt van, annak 2020Ft-jába került volna a szerver (8 hónap!).A rel. maradék is ebből jön ki (ugye fizikailag negatívban vagyunk, de számon van tartva h kinél mennyi "maradna"). Negatívba nem számol, mert ugye önkéntes minden. Ha több a használat, vagy pont megegyezik a támogatással akkor ott egy "-" van.
Rel. maradék = Támogatás-ÖsszesSzerverhasználatiHónap -
Szabesz
őstag
Kiraktam a Szerverhez a statot.
Ha hiba van jelezzétek (úgy érzi a webbank, hogy gyereknap van...) ill. ha valami nem világos
Volt egy névtelen utaló is, vagyis Nagy Ernő, de nem tudtam beazonosítani hirtelenjében, az ő támogatása ment Anonymous neve alá (ha már régebben tisztáztuk akkor sorry, eléggé szét vagyok csúszva a vizsgák miatt)
-
Szabesz
őstag
Btw, ha szorgosan jár fel az oldalra, és néha még talál is magának tetsző reklámot, azzal is fizet
/* Ami abból befolyik, az majd vagy saját domainre, tárhelyre, vagy a szerverre visszaforgatjuk */
Kleroo: Tényleg meg kellett volna várnod, míg megkapod rá az engedélyt... egy nap ide vagy oda nem hiszem hogy a világ vége. Én még tartom magam az állásponthoz, vagyis csak regisztrált, visszaigazolt tagok mehessenek fel. Vagyis a pontos módja, adminnál jelentkezik (adatok, választott kocsi/(teszt)pilóta), itt vagy priviben, szabályzat elolvas, megért, elfogad, használ, regisztrál, megnézi a szerver infókat, és mehet.
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #10050 üzenetére
Hát súrolásra van az a kerék?
proof88: Ha 100 fölött eltaláod a falat a szárnnyal, leszakad, de motor nem hal nem.
-
Szabesz
őstag
Új HotLaps, és LiveTiming funció a lapon.
-
Szabesz
őstag
válasz
Iron Funeral #9975 üzenetére
Szedem lefele őket
Többiek ellenvetés a fentiek ellen? (pl aki ismeri)
proof88: ahhha
Amúgy kell restart ahhoz, hogy az ini-t beilvassa, és elérhetőek legyenek az új pályák
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Jelszókezelők
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Renault, Dacia topik
- Assetto Corsa EVO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest