- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszönöm ezt a remek választ.Sikerült is megcsinálnom.Én addig jutottam el,h meghívtam a MATHCVT unitot.csak nem tudtam h hogy is lássam el paraméterekkel.De A válaszod alapján már sikerült a megoldás.Köszönöm szépen.

Már csak annyi a dolgom, h az unitbol a fv-t átültetem a saját forráskódomba, h ne jőjjön rá a tanár, h netröl van
Még 1X köszi.hello. -
vamzi
senior tag
Azt hiszem a unitot megcsináltam, ugyan is most van egy MATHCVT.TPU -m
már csak azt nem tudom, h mien változókat adjak meg illetve irassak ki.nem értem ezt az egész unit dolgot
-
vamzi
senior tag
igen, ezt már én is megtaláltam. ezt az oldalt kiadja a ''hex2dec'' szócskára is.csak ez egy junitra panaszkodik egyfolytában mikor futtatnám.és hidd el először keresek és csak miután nem találom meg utánna kérdezek.Jah és már 3.napja a googlét bujom.de azért kössz még is csak jobb volt ez a hsz mint az a szótagos

-
vamzi
senior tag
Sziasztok.Valaki segitsen már ki.Egy müködö pascal forráskód kellene, ami a 16-os számrendszerböl vált 10esbe.egy link is megteszi.csak valaki segitsen
Előre is köszi mindenkinek.ja és nem érdekel ha kivan egészitve ,a lényeg h tudjon egy olyat h hexameterböl átváltja a számokat decimálisba. -
vamzi
senior tag
Hi!
Tud valaki olyan oldalt mondani, ahol játékfejlesztéshez keresnek programozókat? Lehetőleg 2005-ös legyen a hirdetés. -
vamzi
senior tag
Hi!
Tudna valaki olyan honlapot mondani, amelyik az internet,LAN programozására van kihegyezve? Tehát egy játékot akarok úgy megcsinálni, hogy lehessen multizni a neten.
Sürgőss lenne még ma!
plííz!!
-
vamzi
senior tag
Más valamilyet?

-
vamzi
senior tag
tudna valaki jó 3d-s játékszerkesztőt ajánlani????
sürgős lenne_________________________
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bármihez, mindent tudok.