Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Azt gondolom megértettem a topik többségének a véleményét a kérdésről. Nyilván nem veszem az elhangzottakat félvállról. Agyalok még az ügyön, aztán, ha úgy van jövök még boldogítani. Jó programozást mindenkinek.
-
AssAssynn
addikt
válasz
üzenetére
Köszönöm az őszinte választ.
"a jelenlegi kérdésednél sokkal bonyolultabbakat is önállóan kellene megoldanod"
Már a kérdésemből is leszűrted, hogy gyökér vagyok ehhez, mi?
Legjobb HR-es!
De komolyra fordítva a szót, ha jól értelek akkor elengedhetetlen, hogy több programnyelvet is ismerjek, és bármikor elvárhatják tőlem, hogy váltogassak köztük, ha pedig nem vagyok rá képes, akkor ugrasztanak, mert lesz helyettem olyan, aki elboldogul vele. Magyarul 1-2 nyelvvel nem sokra viszem? Azt hittem találok egy számomra tetszőt, kitanulom, kihegyezem magam rá és azzal eldolgozgatok vígan.
-
AssAssynn
addikt
Hali.
Mit gondoltok érdemes még manapság programozással foglalkozni, vagy az AI kifogja szorítani teljesen a jövőben? Viccen kívül kérdezem.
Másik, van olyan programnyelv, amit a gyökereknek is ajánlanátok tanulásra? Már amivel pénzt is lehet keresni. Mi alapján tudhatom meg, hogy mi áll hozzám közelebb, vagy mi illeszkedik a logikámhoz? Anélkül, hogy mindent végigpróbálgatnám és hónapokat elcsesznék az időmből?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iOS alkalmazások
- Gumi és felni topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Projektor topic
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Társasjáték topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Legjobb HR-es!