- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
válasz
AssAssynn #20007 üzenetére
Ha csak pénzt akarsz keresni akkor szerintem hagyjad.
Ehhez azért szerintem kell némi elhivatottság is, ellenkező esetben nem fog működni a dolog.
Pár évvel ezelőtt mikor egy Hello World-del már felvettek _bárhova_ juniornak, akkor talán más volt a helyzet és relatíve kis energiabefektetéssel ellehetett helyezkedni, de ez azóta sokat változott, és gondolom azoknak a junioroknak a 95%-át már ki is szórták mostanra.
Az én rokoni/baráti körömből is sokan érdeklődtek akkoriban nálam, hogy mit-hogyan kéne tanulni, hogy sok pénzt keressenek az "IT-ben".
Egyetlen egynek sem sikerült, nem is értem miért.
Volt aki az any key-t is a billentyűzeten kereste. -
nevemfel
senior tag
válasz
AssAssynn #20007 üzenetére
Én sem vagyok matekzseni, sőt, elég távol állok ettől, de 30 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel. A szoftverfejlesztés összetett dolog, sok mindent kell megtanulni, érteni, felfogni záros időn belül ahhoz, hogy használható dolgokat tudj produkálni. Ha nem elég magas az IQ, akkor szinte lehetetlen, illetve ha idősebb korban vagy, akkor sokkal nehezebb egy csomó új dolgot megtanulni.
Olyat már láttam, hogy valaki 20-25 éves korában váltott szoftverfejlesztésre, és sikerült neki a dolog, műszaki főiskola, egyetem, mindenféle komolyabb műszaki háttér nélkül. 30, 40 év felett egy ilyen példát sem láttam még. Ami persze nem jelenti azt, hogy ilyen eset nincs, de hogy ritka az ilyen, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- PS Plus előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest