- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Voy15
tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Ha csak pénzt akarsz keresni akkor szerintem hagyjad.
Ehhez azért szerintem kell némi elhivatottság is, ellenkező esetben nem fog működni a dolog.
Pár évvel ezelőtt mikor egy Hello World-del már felvettek _bárhova_ juniornak, akkor talán más volt a helyzet és relatíve kis energiabefektetéssel ellehetett helyezkedni, de ez azóta sokat változott, és gondolom azoknak a junioroknak a 95%-át már ki is szórták mostanra.
Az én rokoni/baráti körömből is sokan érdeklődtek akkoriban nálam, hogy mit-hogyan kéne tanulni, hogy sok pénzt keressenek az "IT-ben".
Egyetlen egynek sem sikerült, nem is értem miért.
Volt aki az any key-t is a billentyűzeten kereste. -
nevemfel
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Én sem vagyok matekzseni, sőt, elég távol állok ettől, de 30 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel. A szoftverfejlesztés összetett dolog, sok mindent kell megtanulni, érteni, felfogni záros időn belül ahhoz, hogy használható dolgokat tudj produkálni. Ha nem elég magas az IQ, akkor szinte lehetetlen, illetve ha idősebb korban vagy, akkor sokkal nehezebb egy csomó új dolgot megtanulni.
Olyat már láttam, hogy valaki 20-25 éves korában váltott szoftverfejlesztésre, és sikerült neki a dolog, műszaki főiskola, egyetem, mindenféle komolyabb műszaki háttér nélkül. 30, 40 év felett egy ilyen példát sem láttam még. Ami persze nem jelenti azt, hogy ilyen eset nincs, de hogy ritka az ilyen, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest