Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Pajac: Hámozott narancs
 - moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csaby25
őstag
Köszi!
Én is a java-n filózok. Van egy ismerősöm aki 2 év alatt autodidakta módon megtanulta, saját játékot írt androidra, mindezt 8 óra munka és család mellett.
Most androidra programoz, full time-ban.
Csak most picit bezavar a kotlin, arra gondolok, hogy nem-e lesz időveszteség a java, nem lenne jobb egyből kotlin-nal kezdeni
 - 

Victor Súgó
tag
És ha tíz perc után már szétbasz az ideg, de képtelen vagy elengedni, míg meg nem oldod?
Én is programoztam, de mire kiszálltam teljesen az IT szektorból, addigra jutottam el oda, hogy képes legyek egyáltalán nekiesni egy munkának. Viszont rendszergazdaként rendszeres volt,hogy ha valamit tíz perc alatt nem tudtam megoldani, akkor "szétbaszott az ideg", de nem emlékszem olyanra, amit átadtam volna másnak. Persze lehet, hogy csak az idő szépít az emlékeken.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
 - Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest