- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
-
axioma
veterán
válasz
Nagytoll #10432 üzenetére
Algoritmusilag a charAt 0-tol kene menjen [string indexelese pont elter a ket nyelvben], es hianyzik az elso, nagybetus kiiras a belso ciklus elott [ami ugye igy darabszamra jo a kisbetuknek; bar azt is 0-tol es <i irnam, megszokasbol]. A kisbetusites kiiraskor a pascalbol is hianyzik.
-
axioma
veterán
válasz
Nagytoll #10413 üzenetére
Nem kene ennek egy kulon topik?
Anno nagyon-nagyon regen egy ACM versenyre megfigyelokent mehettem csak, mert a matkus diplomam mar megvolt, es igy nem is gondoltam hogy felnott kategoria is van, ugy tunt kioregedtem mire belekostolhattam volna. Nem is tudom ugy 15 evvel kesobb ki hivta fel a figyelmemet eloszor a facebook hackercup versenyre. Aztan onnan adodik a google codejam. Meg az mar mas kategoria, de a challenge24-et is pont sikerult nemhivatalos magyar kupaskent vegighuzni (15-ben). Utana valaki irta nekem, hogy lesz egy noi verseny a hackerearth oldalon. Nyertem egy masodik helyet es ne'mi penzt, igaz honapok mulva, meg hat a szponzoroknak kevesbe hatekony volt igy, de csodak csodajara megkaptamMost ott is, meg a hackerrank-on is vagyok (azonos nick), illetve a codewars-t is aktivkodtam egy ideig de ott csak azert mert vegig akartam tolni (nem ilyen idoversenyes), hat a 3 kyu-ig tenyleg setagalopp volt, de hard sudoku solver-t felbehagytam, meg akkor me'g mindenre jelentkeztem a masik ket oldalon es neha durvan osszeestek, ugyhogy most mar abbol is valogatok [a rovidek kevesbe mennek, lehuzzak az atlagom, igy most mar 24 ora hossz alatt nem indulok...] Talonban van me'g par oldal, amit majd meg akarok nezni, codechef, topcoder, codeforces, usaco), de me'g nem mertem mert igy is neha tul sok idomet elveszi... karacsonykor is a ketto kozul az egyik amugy kedvenc tipusu (havonta 1 het) versenyt hagytam a fenebe, jol le is pontozodtam.
Bocs, hosszu lett. -
DNReNTi
őstag
válasz
Nagytoll #10335 üzenetére
Erdemes figyelembe venni hogy a github csak public repokra ingyenes, ha ezek olyen cuccok amiket, illetve amik forraskodjat nem szivesen osztanad meg a vilaggal, akkor inkabb bitbucket.
Egyebkent hogy sikerult 80-100 appot lefejleszteni verziokezeles nelkul?
Nem offense, tenyleg erdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged