Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Programoztam már egy kicsit Pythonban, viszont szeretnék valami "komolyabb" nyelvet is tanulni. A c#-t néztem ki, viszont az egyik legalapvetőbb dolgával az oo elmélettel nem vagyok kibékülve. Az elv még csak-csal megvan, ám az adattagok, tulajdonságok már magasak számomra. Nincs valamilyen olvasmány, akár az egész oop-ről, kicsit mélyebben, ami kezdőknek érthetően elmagyarázza ezeket? -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
És fordfairlane! Mindkettőnknek köszönöm szépen! Akkor úgy gondolom ezeknek most nem foglakozok többet a megértésével, majd később, mikor nagyobb lesz remélhetőleg a tudásom.
Egyébként eltaláltad, pont ezt a könyvet olvasom, gondoltam ha könyvként is ki lett adva, csak nem lehet olyan rossz
-
gyurkikrisz
őstag
Üdv!
Még régebbi vágyam, hogy megtanuljak programozni, és a nyári szünet eljövetelével van is rá időm. C# könyveket keresgéltem, el is kezdtem olvasni egyet, ami elvileg teljesen az alapoktól kezdi a bemutatást. Nos, 30 oldal után elkezd magyarázni veremről és halomról, illetve dobozolásról. Kismilliószór újraolvastam ezen részeket, de csak nem sikerült őket megértenem. Még nem látom semmi hasznukat, úgy érzem mintha túl lenne bonyolítva. Mintha ki akarnék menni egy házból, de a nyitott ajtó helyett a szűk WC ablakon másznék ki. Jelentős részek ezek, és később meg fogom érteni ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Fujifilm X
- World of Tanks - MMO
- Yettel topik
- PlayStation 3
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi