Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Gergello
üzenetére
Szia!
Szerintem ez így ebben a formában minden ismérvével rendelkezik a rosszul specifikált programozási feladatnak. Mit akarsz?
- Azt hogy kattintson a megfelelő helyre? Erre ajánlanék valamilyen eventrobotot.
- Azt hogy létesítsen HTTP-n keresztül kapcsolatot, kérje le az oldalt, majd küldjön vissze egy HTTP-s post/get választ ''mintha'' rányomtál volna a submitra?
Az utóbbi az szerintem egy kicsit macerás lesz, és javaslom hogy olvasd át a c-s hálózati programozáshoz a beej's guide-ot [link], és a HTTP protokoll leírását. Bár a guide amit adtam linuxhoz jó...Windows alatt talán .NET-ben vannak HTTP-s függvények amivel egyszerűbb lesz.
Mod: Eventcorder/Eventrobot: [link]
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
válasz
Gergello
üzenetére
Oprendszer? http protokollt kézzel implementálni azért nem teljesen triviális, windózban vannak rá függvények, gondolom más oprendszerre is vannak libek.
Ha nem szükséges c-ben csinálni, akkor én simán scriptből futtatnék parancssoros letöltő progit (pl. wget). Persze ez a megoldás c-ből is járható, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Battlefield 6
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Drón topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest