- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nedudgi
aktív tag
válasz
Gergello #1779 üzenetére
Szia!
Szerintem ez így ebben a formában minden ismérvével rendelkezik a rosszul specifikált programozási feladatnak. Mit akarsz?
- Azt hogy kattintson a megfelelő helyre? Erre ajánlanék valamilyen eventrobotot.
- Azt hogy létesítsen HTTP-n keresztül kapcsolatot, kérje le az oldalt, majd küldjön vissze egy HTTP-s post/get választ ''mintha'' rányomtál volna a submitra?
Az utóbbi az szerintem egy kicsit macerás lesz, és javaslom hogy olvasd át a c-s hálózati programozáshoz a beej's guide-ot [link], és a HTTP protokoll leírását. Bár a guide amit adtam linuxhoz jó...Windows alatt talán .NET-ben vannak HTTP-s függvények amivel egyszerűbb lesz.
Mod: Eventcorder/Eventrobot: [link]
[Szerkesztve] -
Jester01
veterán
válasz
Gergello #1777 üzenetére
Oprendszer? http protokollt kézzel implementálni azért nem teljesen triviális, windózban vannak rá függvények, gondolom más oprendszerre is vannak libek.
Ha nem szükséges c-ben csinálni, akkor én simán scriptből futtatnék parancssoros letöltő progit (pl. wget). Persze ez a megoldás c-ből is járható, csak nem szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest