Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Carmageddon 2
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Hát ha ezt akarnám tovább folytatni akkor előbb rendbe kéne tenni ezt az alapot, mert nem gondolom, hogy ez igy normális, hogy ilyen sok declaráció van az elején .Azt tudom, hogy minden ismeretlen kifejezést declarálni kell,de eddig egy forrásfájlban sem láttam ilyen hosszú listát a használt elemekről , mint nálam és itt alig van valami számitás velük.
Illetve az hogy én cin és cout parancsokkal irattam ki és kértem be adatot az menynivel másabb mint amit a legtobb helyen látni, hogy printf és scanf?illetve ha megcsinálom egy értékhatáson belüli számitást akkor azt jó lenne valami x y koordináta rendszerben látni, hogy hogyan változnak az értékek , ezt menynire bonyolult megcsinálni hozzá?
Tehát mondjuk 60 és 800 közötti számok 5 ös lépésközzel és az igy kapott eredmény megjelenitése a koordinátán és egy görbével összekötni az elözö értékkel?Inf3rno: A 3d modellenkén én ahogy olvastam régebben az obj és az x formátumban elkészitett modelleket be lehet importálni a programokban amik igy a 3d szerkesztőprogiban már eleve megadja a vertexek pozicioját igy ezeket már nem nekem kell , ugyan igy a texturát és a displacemant, bump és paralell mappingot is meg tudom csinálni a sutiomax progiban .Ugy gondolom csak az importálás részét kell a c nyelvben megoldani
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okos Otthon / Smart Home
- Nikon DSLR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest