- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano #8855 üzenetére
Teljesen igazad van abban, amit leírtál, de azért az sem túl kellemes, ha nem élvezi a mostani munkáját, és csinálja még plusz húsz (vagy akármennyi) évig azt, amivel már most tele van a hócipője (legalábbis így jött le, amikor olvastam, most nem lapozok vissza, hogy milyen felhanggal írta le). Túl sok ilyen jellegű váltással kapcsolatos sztorit (ebben a korban, másik szakmában szerzett jelentősebb tapasztalat után) még nem hallottam, de a thread (többiek írása) alapján nem tűnik olyan esélytelennek a dolog, meg ott van az általad felvázolt lehetőség.
Egyébként engem most már érdekelne a véleményed szubjektív része is.A korával kapcsolatos, vagy az évek során kialakult beállítottságával (amihez képest ez a terület jelentősen más megközelítést igényelhet), szimplán a tanulási szükséglettel (amire utaltál is, és amire az embernek sosincs elég ideje), vagy mire gondolsz?
-
sunnysys
tag
válasz
bambano #8855 üzenetére
Köszönöm, hogy leírtad a véleményed! Igazából teljesen egyet is értek vele. Ha úgy alakul az életem, hogy programozással fogok foglalkozni, tényleg elpazaroltam ezeket az éveket.
De most ez az irány érdekel, és úgy érzem, már most sokkal jobban érdekel, mint az eddigi bármikor is. Valóban kár ezekért az évekért, de nagyon jó érzés várni a kövekezőket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest