- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
szcsaba1994 #8587 üzenetére
Holnap (inkabb delutan) eselyes hogy lesz idom foglalkozni vele (hajnalban code jam... elotte-utana alvas).
De latom mar, hogy mi a gond, hogy neked itt vermes automata kell, igy mondjuk legalabb feloldodik az elotte-utana zavar. Mondjuk logikus, csak nekem ez a tananyag mar nagykoru... (18+ eve volt hogy tanultam, szerintem a JFLAP ahogy mondani szoktak kosza gondolat se volt me'g).Ami itt a lenyeg csak cimszavakban: az allapotatmenet azert van q0->q1 kozott, hogy az 'a'-kat szamolja hogy paros-e, es a z_a-k (azokat pakolja a verembe) jelzik, hogy mennyit kell majd leszamolni. Egy kor vegen pont annyi van a veremben, ahanyszor 2 db a-t szamolt mar le. Ha itt b jon, akkor atmegy kiolvaso uzemmodba (q_2), es minden b-re megeszik egy z_a-t, es igy akkor fogy ki a verem (es van a vegallapotban), amikor a b-k szama fele az a-knak.
Ez egy lehetseges megoldas. Van termeszetesen tobb mas lehetseges, pl. a kulso allapotokat siman le lehet kezelni a veremszimbolumokkal is... felesleges a ketto parhuzamosan, sztem en csak olyanokat tanultam, hogy VAGY vegallapottal, VAGY ures veremmel ismer fel (emlekezetes volt, mert a ketto kozotti ekvivalencia bizonyitasanal eszrevettem egy elirast es szoltam a tanarnak...)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest