Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #7884 üzenetére
"Más kérdés, hogy a js típustalan, és mint ilyen tanulásra szvsz alkalmatlan (php, js, és mindenféle szkriptnyelv rajongók mindjárt kinyírnak), illetve a szabadon berögzülő rossz beidegződések miatt szvsz többet árt mint használ."
Jaja, én is erre utaltam itt azzal, hogy "Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni".Annyiban persze más a dolog, hogy a PHP nem típustalan, hanem gyengén típusos, de vonatkozik erre is, hogy semmiképp nem ajánlanám programozás-tanulásra.
OFF-nak az OFF-ja: Azért az ember szép lassan rájön az évek alatt, hogy nem ártott alacsonyabbszintű nyelvvel kezdeni (most nem assembly-re gondolok, hanem mondjuk C-re), és haladni a magasabb szintek felé, egyrészt az ember így sejti, nagyjából mi történhet a háttérben, másrészt tudja értékelni a magasabbszintű nyelvek relatív kényelmességét.
-
válasz
martonx #7884 üzenetére
Te JS alkalmazást fejlesztesz ezek szerint, ami teljesen más szint mint amire én utalni akartam.
Inkább azokra az esetekre gondoltam, amikor van egy nyomógomb, és jQueryvel köt rá valami animációt pl. a fejlesztő. Meg még egyet meg még egyet meg még egyet; esetleg AJAX-ol egyet és gyártja a JS kódba becsempészett HTML cafatok alapján az elemeket.
Biztos ismered a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Foxpost
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest