- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kempingezés és sátrazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx #7884 üzenetére
"Más kérdés, hogy a js típustalan, és mint ilyen tanulásra szvsz alkalmatlan (php, js, és mindenféle szkriptnyelv rajongók mindjárt kinyírnak), illetve a szabadon berögzülő rossz beidegződések miatt szvsz többet árt mint használ."
Jaja, én is erre utaltam itt azzal, hogy "Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni".Annyiban persze más a dolog, hogy a PHP nem típustalan, hanem gyengén típusos, de vonatkozik erre is, hogy semmiképp nem ajánlanám programozás-tanulásra.
OFF-nak az OFF-ja: Azért az ember szép lassan rájön az évek alatt, hogy nem ártott alacsonyabbszintű nyelvvel kezdeni (most nem assembly-re gondolok, hanem mondjuk C-re), és haladni a magasabb szintek felé, egyrészt az ember így sejti, nagyjából mi történhet a háttérben, másrészt tudja értékelni a magasabbszintű nyelvek relatív kényelmességét.
-
válasz
martonx #7884 üzenetére
Te JS alkalmazást fejlesztesz ezek szerint, ami teljesen más szint mint amire én utalni akartam.
Inkább azokra az esetekre gondoltam, amikor van egy nyomógomb, és jQueryvel köt rá valami animációt pl. a fejlesztő. Meg még egyet meg még egyet meg még egyet; esetleg AJAX-ol egyet és gyártja a JS kódba becsempészett HTML cafatok alapján az elemeket.
Biztos ismered a jelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Kutya topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest