Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Még szép, hogy nem változik a hatékonyság, amikor ez az egész muri csak a compiler címkéivel van.
Egyébként, mondasz valamit, bár én nem sűrűn követek el ilyen hibát, lévén a változóim beszédes nevűek, a ciklusváltozó meg nem, így nem keverednek sosem. Max. valami copy-paste dolog után van ilyen hiba nálam, de hamar lebukik
Most már legalább tudom, milyen gyakorlati haszna lehet, köszi az ''oktatást''. Ugye-ugye, jobban oda kellett volna figyelnem előadáson annak idején...
-
9CS
senior tag
Egyetértek azzal, amit írsz. De nekem jobban ment a C. Mondjuk én ilyen OKJs programozás oktatáson tanultam, ott az volt, hogy első évben Pascal, aztán köv év C, C++, Builder gyors egymás után. Nem volt előtte semmilyen programozói gyakorlatom, így amit tanultam, azt ott szedtem fel. Viszont a Pascal nem ment, ott csak vergődtem, míg a C-s „korszakban” elkezdett tetszeni a dolog, és egyre jobban ment. Ezért érthetetlen nekem, ez a Pascal jó tanuló nyelv, mert lehet nem mindenkinek. Nekem például nem feküdt, míg a C igen, pedig mindkettőben 0 tapasztalatom volt. Ezek után gondolom én így, hogy nem kell nekem a Pascal jó tanuló nyelv(e), mert (nekem) nem az. Itt írjátok a szép kis C kódokat, mi a baj vele? Tök jól olvasható.
Természetesen kell, hogy ismerjen egy programozó több nyelvet (bár talán nem halálos, ha egyben profi), de akkor ne már egy „tanulónyelv” legyen az, amivel terheli magát. Van jobb lehetőség is, a további fejlődésre.
Én is kevertem a Pascalt a C-ben, de csak a nyelvkavarodás miatt, nem azért, mert ez jó móka. Persze olyan durván, hogy utána mér le sem fordult. Bár már kinőttem. Lehet ez a másik oka, hogy gyűlölöm a Pascalt. Bár PHP kódot sosem szőttem a C-be. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest