-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Jim Tonic #6690 üzenetére
De basszus, ez a fórum nem arra való, hogy mások feladatát megoldjuk, ezzel egy csomó időt megspórolva nekik, viszont egy csomót elcseszve a sajátunkból. De ha gondolod, nézz körül más topicokban, hogy mennyi időt kúrtam már el mások érdekében, összeállítva működőképesre a kódjukat, plusz részletesen elmagyarázva, mit kellene másként csinálni, mi a rossz gyakorlat, és miért - egy virtuális vállveregetésért cserébe, nekik csomó időt megspórolva, az viszont kérdéses maradt, hosszú távon volt-e haszna, vagy az lett volna hasznosabb, ha inkább rávezetem őket a megoldásra; úgy voltam vele, hogy ha ért valamit, tanult belőle az illető, akkor már megérte. De az idők során egyre inkább rájöttem, hogy nem biztos, hogy megéri, ha a saját szabadidőmet beáldozom azért, hogy valaki copy-paste-eljen, aztán elégedetten távozzon. Az sem biztos, hogy tanul belőle az illető. Ennek ellenére itt is időt töltöttem a magyarázattal, hátha átjön neki, hogy mit cseszett el - ebben az esetben sajnos nem ez volt a helyzet, mármint Zedz esetében, mert csak a megsértődés maradt meg neki, meg az, hogy itt valaki "beszólt". Nem volt ez "lebaltázás", az máshogy néz ki. Inkább cinikus volt. Meg egy programozás topicban ne az legyen már a standard, hogy mások házi feladatát oldjuk meg minél igénytelenebb módon ingyé', de legalább működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest