- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
skoda12 #5510 üzenetére
web.xml részlet:
<servlet>
<display-name>gameServlet</display-name>
<servlet-name>gameServlet</servlet-name>
<servlet-class>com.xyz.GameServlet</servlet-class>
</servlet>
<servlet-mapping>
<servlet-name>gameServlet</servlet-name>
<url-pattern>/gameServlet</url-pattern>
</servlet-mapping>
Ahol a fenti package-ben van a GameServlet egy src mappában ami hozzá van adva a build path-hoz.
Semmilyen statikus hibát nem mutat az eclipse, deploy után a statikus html bejön, a mappelt servlet pedig elszáll, a tomcat logot már linkeltem, de a böngészőben ezt látni a root cause-nál:
java.lang.ClassNotFoundException: GameServlet
org.apache.catalina.loader.WebappClassLoader.loadClass(WebappClassLoader.java:1680). . .A pom.xml-es artifact-ek léteznek a repoban, de a .m2 cache-ben a javax-osban csak a pom-ok vannak jar nélkül. Settings.xml-em nincs, szóval a default repo a repo1.maven.org/maven2 de ezt az oldalt nem ismertem.
De most rájöttem, hogy maven máshol keresi a web.xml-em mint ahová az alap servlet-es eclipse projekt rakja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest