Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tamas60

csendes tag

válasz Sk8erPeter #5153 üzenetére

Megpróbálom felidézni az emlékeim. Olyat akartunk futtatni :F crom, cron, clon... vagy valami ehhez hasonló amitől a szolgáltató teljes mértékben elzárkózott. Valamiért mi többször akartuk futtatni mint amit ő engedélyezett volna. Ő (ők) azt hiszem óránként kétszer engednék. Ajánlotta a saját szervert, vagy béreljek náluk. Na ez a bérlet 50 rugó/hó körüli volt amitől nem éreztem jól magam. Most 10 ért van bent a szerverem. A javítás és a pusztulás is az enyém, de már egy éve van bent gond nélkül. Ergó ha megdöglik és lecserélem egy vadi újra holnap, akkor is kerestem rajta 300-at. Ha a szerver kiesik egy két napra, vagy egy hétre azt is túlélem, a vérnyomásom nem ettől lesz magas.
    Ha ennyire érdekel nézd meg a honlapom ahol ez fut.
    http://www.ellmann.hu/megujulo-energiak/hoszivattyu-hoszivattyu-monitoring/
    Összesen öt (három publikus) helyről érkeznek az adatok minden egyes hely 15 másodpercenként küld. Ezeket kell megjeleníteni és 15 percenkénti értékeket letenni az adatbázisba. Lap látogatás esetén meg kiszolgálni a friss adatokkal, és visszakereshetővé tenni azt hiszem úgy mondjátok logolni.

Ja nem állást ajánlottam, hanem egy konkrét feladatra keresek megoldást. Azt hiszem ezt pontosan fogalmaztam :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés