Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
úgy álltam neki programozni tanulni, hogy abszolut nem volt számítógép a közelemben.. GOTO könyvtár, cipeltem haza a könyveket, tanultam, és papír/filctoll toolchain-nel programoztam PASCAL nyelven.. ritka szar volt..
szerintem egy kezdőnek igenis szüksége van a sikerélményre, szüksége van arra, hogy lássa a Hello World!-öt a képernyőn, és tudja, hogy azt ő csinálta.. ha valami nem tiszta neki a könyvből, pötyög pár sort, és kipróbálja.. persze csak akkor, ha tényleg érdekli a dolog, és tanulni akar..
ha valaki nekiáll OOP nyelven tanulni, és érdekelni kezdi a dolog, úgyis eljut arra a szintre, hogy megérti, mi hogyan működik..
-
amargo
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Azt gondoltam, hogy a kérdés egyszerűségéből leszűrted, hogy nem egyből struktogrammokat akar rajzolgatni és levezetést visszavezetéseket írkálni algoritmusokra, hanem csak megakarja ismerni milyen ez a világ, aztán, ha úgy érzi bele vág.
Vagy te pappíron és ceruzán írtad az első programodat is?
Nem hiába állnak át erről a szemléletről egyetemek is, mert butaság. Nálunk is elsőnek volt scriptelés bash-ben majd utána jött a mély víz..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC bontódik
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Garanciális JBL Reflect Aero Bluetooth fülhalgató
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest