- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem feltetlen. A jelszavaim generalodnak a belepesre szolgalo helybol egy sajat elkepzeles szerint es mindig egy egyeni koddal kombinalva, amibol parevente van csak valtozas (2-3 generaciot vissza tudok probalni), en mindenhol ahol lehet egyeni bejelentkezest hasznalok es nem irok le/jelszokezelozok semmit... meg amugy is ha tul ritkan hasznalom, vagy jon figyelmeztetes, vagy lehet jelszoemlekeztetozni.
[most fogok bazi nagyot szivni azzal, hogy a webmail.hu fizetos lesz, es vannak oda bekotott jelszoemlekeztetoim, me'g azt se tudom hol csinaljak helyette mail cimet, ami nem annyira trivialisan kotheto hozzam mint a domain-unk, ez ugyanis a "neked nem kell tobbet tudnod rolam" helyekre hasznalt cim - es nem, a gmail -est se hasznalom levelekre]
Minel kevesebb info van osszekotve, annal jobb. -
coco2
őstag
Valóban keychaint használok (3 külön keychaint), de azok titkosított állományok, amikhez külön jelszó tartozik, és egyedül az én kezemben van mindegyik. Fegyveres támadás kellene hozzá, hogy azt ellopják, és csak én miattam az nem éri meg. És az a valódi védelem. Hogy nem éri meg.
Bármi központosított hitelesítésnek az a rákfenéje, hogy egyszer oda betörnek, mindent visznek el. Lehet, hogy a 95%-a teljesen jelentéktelen érték lesz, de 1%-ban lesznek 1-2k usd-s értékek. Egy nagyobb data vault esetében az az 1% milliárd usd-ket tehet ki. Csak idő kérdése, mikor dönt úgy egy terror szervezet, hogy na, akkor oda most ők betörnek.
Gondolkodtam a SIM swap támadáson, és úgy látom, hogy az egész egy fake. Ami esetet leír, az a mobil szolgáltató direkt hanyagságára épít, és mostanra szerintem nem reális probléma. Egyszer volt Budán kutyavásár.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- DUNE médialejátszók topicja
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Parfüm topik
- Diablo IV
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gitáros topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest