Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
repvez
üzenetére
Nem is kértem, hogy a szakmai dolgot is ti oldjátok meg, ugy gondolom, hogy itt is a huszon X év repülös szakmai tapasztalattal majd azt én hozzáadom. nem csak nektek lehet tudásotok és a többiek hulyék. nem tudom, hogy mennyire örülnétek ha hasonlo válaszokat kapnátok egy projhectetekhez amihez informáciot gyujtenétek,de nem tudtok róla semmit sem.,
A szoftverfejlesztés sosem volt társas sport. Ha nem tudod bekonfigolni a projetket, akkor nem értesz hozzá. Akkor ne a chatgtp-vel kezdjél. hanem hozzá létre egy üres projektet és nézzél utána hogyan kell felkonfigolni.
Utána még mindig ne foglalkozz a chatgtp-vel, hanem kezd el felépíteni a saját kódodat, a saját elgondolásoddal, a saját logikáddal. Ha ez nem megy, mert nincsenek ilyeneid, akkor még nem vagy azon a szinten, hogy egy ilyen projektet elkezdj csinálni.
Ha kódokat akarsz böngészni, mondtam már, válasz egy tetszőleges projektet githubról és nézegesd azt, leklónozod magadnak és azon tudsz játszani.
A chatgtp kódjai biztos érdekesek, de szakmai kontroll nélkül használhatatlanok, mert nem fogod észrevenni benne a hibákta, amik biztosan lesznek, így a hibás kódokat fogod alapnak venni.
Magyarul kezdj el értelemesen felépíteni egy tanulási processt, aminek a vége majd lesz valami, ami vagy az amit akarsz vagy nem, ez már csak rajtad múlik.
Itt nem arról van szó, hogy mi sajnáljuk töled a tudást, hanem arról, hogy senkinek nincs se ideje, se energiája ezt egy fórumon elmagyarázni bárkinek is, amikor ott van millió anyag a neten, ahol ez elérhető, megtanulható. Ha önállóan nem megy, akkor viszont keresni kell valakit, aki pénzért ezeket elmagyarázza és megtanítja.
És egyébként meg kaptál választ, próbáltunk is segíteni, de azért azt ne várd el, hogy mi itt izzadunk majd helyetted, hogy rájöjjünk hol a hiba. Kaptál választ is, mit kéne csinálni vagy mi mit csinálnánk. Csak ez neked nem tetszik, ez szerintem nem a mi hibánk. Senki sem küldött el a picsába, hogy a kis szaroddal, hogy mertél ide jönni, semmi ilyenre nem emlékszem....
-
coco2
őstag
válasz
repvez
üzenetére
A "te ezt nem tudod megcsinálni" mögött az van, hogy nincsenek meg az alapjaid. Hogy az miért fontos? Mert utólag senki sem fog kitérni minden példaprogram mellett mindarra a fene tudja éppen hány ezer oldalnyi alapismeretre, aminek már meg kell lennie. Főleg, mert akkor gyakorlati képtelenség lenne bármiféle advanced topic-ot bárhol felhozni. Ez a szokás, tessék elfogadni. Ha még header-ök, meg libek, meg project szerkezet, meg google használat bármi problémát tud okozni, irány vissza valahova a C89 szintjére hello world szerű példákkal tanulni az alapokat. Azok a témák vannak arra kitalálva, hogy a szádba rágjanak mindent közérthetően. A többi nincsen rá kitalálva.
Hogy a chatgp-nek más véleménye van? Azzal légyszíves fáraszd tovább a chatgp-t.
Ideje lenne megszoknod, vagy megszöknöd.
-
kovisoft
őstag
válasz
repvez
üzenetére
Mások nevében nem tudok nyilatkozni, de nekem speciel fogalmam sincs, mi lehet a konkrét probléma nálad. Ha nekem kellene rájönnöm, hogy miért van fordítási hiba, és nem lenne egyből nyilvánvaló a hibaüzenetekből, akkor valószínűleg én is a már javasolt "móricka módszerrel" próbálkoznék. De ehhez nyilválvalóan szükséges némi alapismeret, amúgy csak ész nélkül lesznek kikommentezve dolgok, ami csak újabb fals hibákat fog eredményezni. Tehát vagy magad csinálod, de akkor előtte nem árt megszerezni legalább az alapvető alapismereteket, vagy mással csináltatod, vagy ha szerencséd van, akkor valaki más már belefutott ebbe a problémába (de eddig nem úgy tűnik).
Egyetértek a többiekkel, ha meg akarsz tanulni programozni, akkor az alapokkal és a legegyszerűbb dolgokkal kell elkezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest