Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
+1
Szted ebben ki segített nekem? Senki. Úgyhogy nem ijedek meg a feladatoktól én sem. De sokszor jó lenne, ha legalább az alap algoritmusokban(nem ipari titkoknak minősülő algoról beszélek) lenne egy olyan webhely, amiben meg lehetne bízni, hogy ott használható kód(ok) van(nak). És csak azok.
szerk.: az előző postodra írtam.
-
I02S3F
addikt
Én most szakdogát írok. A kódolós részénél tartok és nagyon gyengén megy a dolog. Jó, hogy tudok keresni a Stackoverflow-n. De van, hogy arra sem jut erőm, hogy módosítsam picit a kódot (amit onnan másoltam) . Persze én munka mellett tolom.
Most 4 napot itthon vagyok. A mai a 4., de olyan szarul megy, hogy alig haladtam. Az agyam meg folyton jelzi, hogy fáradt, túl van terhelve.
Szóval igen-igen nagy segítség, ha kapok ilyenkor segítséget és persze hálás is vagyok érte nagyon! :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest