Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
bozsozso
üzenetére
mysql, postqresql, Microsoft sql, oracle, és akkor a kismillió nosql-ről még nem is beszéltünk. Bármelyiket választhatod, noha ilyen célre, én nosql-el nem szopatnám magam, inkább hagyományos tranzakciós sql-t választanék.
Webes rendszernél egy webes rendszerre gondolok, ami egy szerveren fut, és böngészőből lehet elérni, és használni. Itt kelleni fog neked valamilyen szerver oldali nyelv, lehet az php, JavaScript, java, c#, Python tudomisén bármi.
-
bozsozso
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
Itt gondolom létre kellene hoznom egy termékek táblát, ami tartalmazza az adatokat amibe majd írni tudom az értékeket, kellene az anyagok tábla amibe szintén írnom kellene. Úgy esetleg létrehozható a termékek tábla, hogy az anyagokat figyelembe vegye ami alatt majd rögzítem a felhasznált mennyiséget
Termékek táblában mezőnévbe kellene:
Termék kód
Termék név
Termék ár
Anyag kód1
Anyag kód2
sorban folytatva ami megjelenik az anyagok táblábanAnyagok táblában mezőnévbe:
Anyag kód
Anyag név
Anyag árRendelt tábla mezőnév:
dátum
Termék kód1
Termék kód2
stb.
ezt is automatikusan kellene vennie a termékek táblábólSzállított tábla mezőnév:
Egység
dátum
szállítólevél száma
Termék kód1
Termék kód2
stb.
ezt is automatikusan kellene vennie a termékek táblábólVagy esetleg ezt másképpen javasolnád megtervezni?
-
Silεncε
őstag
válasz
bozsozso
üzenetére
A mysql jó lehet. Én a Pascalt nem biztos, hogy erőltetném, inkább ahogy martonx is mondja, valami webes irányba nézelődnék. Szerintem PHP-ban viszonylag egyszerűen össze lehetne rakni, feldobsz egy XAMPP-ot, az hozza magával a mysql-t meg a PHP-t, PHP-ból egyszerűen lehet kezelni a mysql-t. Ha jól értettem, ez egy belső használatú cucc lenne, szóval cicomázni sem annyira kell, minimál css (vagy raksz rá egy bootstrap-et, ha akarsz) és kész. Hátránya a webes cuccnak, hogy valahol nyilván hostolni kell, de ez akkor is állna, ha Lazarusban írnád, mert a közös db-t tenni kell valahova.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- HP Omen gamer szék Citadel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő