Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Azt hittem a fórum arra való, hogy lehessen kérdezni.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a munkám fele lenne az, ha valaki - aki esetleg már csinált ilyet - ideírná, hogy hol lehet valamiféle kézzelfogható információhoz jutni a témában. Hidd el kerestem, de eddig nem találtam, ezért is kérdeztem itt.
Nem tudom, hogy az eddigi 12600 meg még valamennyi hozzászólás mi volt, de gyanítom, kérdések is voltak benne. Nem hinném, hogy a válaszokkal valakinek a "fele munkáját" megcsináltátok volna.
Gondolom rengeteg olyan téma volt a hozzászólások között, ami keresés, olvasgatás, stb-vel amúgy is elérhető, tehát akkor zárjátok be a fórumot vagy írjátok ide: kérdezni tilos; keress, olvass, stb.Neked köszönöm a linket, bár nem tudom, mennyire aktuális, mivel évekkel ezelőtti dátumokat látok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest