- weiss: Pant* rant
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- N€T0X|N: SSD cserék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigster
senior tag
Azt hittem a fórum arra való, hogy lehessen kérdezni.
Nem tudom, honnan veszed, hogy a munkám fele lenne az, ha valaki - aki esetleg már csinált ilyet - ideírná, hogy hol lehet valamiféle kézzelfogható információhoz jutni a témában. Hidd el kerestem, de eddig nem találtam, ezért is kérdeztem itt.
Nem tudom, hogy az eddigi 12600 meg még valamennyi hozzászólás mi volt, de gyanítom, kérdések is voltak benne. Nem hinném, hogy a válaszokkal valakinek a "fele munkáját" megcsináltátok volna.
Gondolom rengeteg olyan téma volt a hozzászólások között, ami keresés, olvasgatás, stb-vel amúgy is elérhető, tehát akkor zárjátok be a fórumot vagy írjátok ide: kérdezni tilos; keress, olvass, stb.Neked köszönöm a linket, bár nem tudom, mennyire aktuális, mivel évekkel ezelőtti dátumokat látok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest