- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Con Troll #12585 üzenetére
Amúgy Java backend(Spring, vagy EE) miért nem merül fel? Amióta én dolgozom, Java fejlesztőt mindig kerestek, s sosem az alja felé volt a fizetési listáknak. Valahogy úgy tűnik, hogy a Java sose fog kihalni. Mindent túlél.
A 8-as verziótól kezdve kifejezetten élvezetesen használhatónak találom. Azóta sokkal szebben meg lehet oldani dolgokat, ami előtte sok töltelék kódot igényelt.
-
opr
nagyúr
válasz
Con Troll #12585 üzenetére
Szerintem aszerint is rangsorolj, hogy mit mennyi ido/erofeszites megtanulni. A listadbol pl az OpenCV ilyen teren kimagaslik, csak a C++ reszet kozepes/normalis szinten megtanulni tobb ido, mint a lista maradek harom elemet egyutt.
Cserebe (es ez nagyon szubjektiv, nagyon szemelyes velemeny) dolgozni is legalabb annyira elvezetesebb benne, ha talalsz egy olyan melohelyet, ahol eleg... ohm, melyre kell menni. Mondjuk ez is preferencia, lakotarsam szerint pl konkretan elmebeteg vagyok, hogy a bitek tologatasat meg a matekolast meg a memoria "hextablajanak" a nezegeteset elvezem, es ezt a nezopontot is meg tudom erteni.A .NET se eppen egy egyszeru dolog, szerintem erre lenne a masodik legnehezebb valtani.
Amugy igeny mindre van, szerintem a valos listat, rendesen sulyozva csak Te tudod felallitani. A fizetes meg megint egy olyan dolog, hogy melyiket mire, milyen szinten, mindegyikkel hatar a csillagos eg, ha eleg jo vagy benne, de az rengeteg ido, erofeszites es elszantsag. Plusz a javascript tapasztalatot C++ es .NET vonalon nem igazan fogjak teljes erteku munkatapasztalatnak felfogni (hogy ez mennyire jogos, az mar egy mas kerdes, illetve egy jo hosszu beszelgetes, de igy szokott lenni), szoval kezdesnel egy eleg komoly fizetes-csokkenesre lehet szamitani. Par ev alatt ez persze elolvad, es utana mar lehet sokkal tobbet keresni, mint elotte js-el, de addig junior vagy, annak megfelelo fizuval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Drón topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Acer notebook topic
- 3D nyomtatás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest