Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Con Troll #12585 üzenetére
Amúgy Java backend(Spring, vagy EE) miért nem merül fel? Amióta én dolgozom, Java fejlesztőt mindig kerestek, s sosem az alja felé volt a fizetési listáknak. Valahogy úgy tűnik, hogy a Java sose fog kihalni. Mindent túlél.
A 8-as verziótól kezdve kifejezetten élvezetesen használhatónak találom. Azóta sokkal szebben meg lehet oldani dolgokat, ami előtte sok töltelék kódot igényelt.
-
válasz
Con Troll #12585 üzenetére
Szerintem aszerint is rangsorolj, hogy mit mennyi ido/erofeszites megtanulni. A listadbol pl az OpenCV ilyen teren kimagaslik, csak a C++ reszet kozepes/normalis szinten megtanulni tobb ido, mint a lista maradek harom elemet egyutt.
Cserebe (es ez nagyon szubjektiv, nagyon szemelyes velemeny) dolgozni is legalabb annyira elvezetesebb benne, ha talalsz egy olyan melohelyet, ahol eleg... ohm, melyre kell menni. Mondjuk ez is preferencia, lakotarsam szerint pl konkretan elmebeteg vagyok, hogy a bitek tologatasat meg a matekolast meg a memoria "hextablajanak" a nezegeteset elvezem, es ezt a nezopontot is meg tudom erteni.A .NET se eppen egy egyszeru dolog, szerintem erre lenne a masodik legnehezebb valtani.
Amugy igeny mindre van, szerintem a valos listat, rendesen sulyozva csak Te tudod felallitani. A fizetes meg megint egy olyan dolog, hogy melyiket mire, milyen szinten, mindegyikkel hatar a csillagos eg, ha eleg jo vagy benne, de az rengeteg ido, erofeszites es elszantsag. Plusz a javascript tapasztalatot C++ es .NET vonalon nem igazan fogjak teljes erteku munkatapasztalatnak felfogni (hogy ez mennyire jogos, az mar egy mas kerdes, illetve egy jo hosszu beszelgetes, de igy szokott lenni), szoval kezdesnel egy eleg komoly fizetes-csokkenesre lehet szamitani. Par ev alatt ez persze elolvad, es utana mar lehet sokkal tobbet keresni, mint elotte js-el, de addig junior vagy, annak megfelelo fizuval.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Hegesztés topic
- Villanyszerelés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Horror Teddy, Videokártya támasz! 70-110MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest