Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Amivel azt is vizualizálni lehet, hogy az oldal mely részeit olvasták jobban, tanácstalanok voltak-e egy oldalon, kerestek egy gombot, stb..."
Lehet én vagyok maradi, de az ilyen programokon jókat röhögök, mert max akkor tudja, mit olvasok az oldalon, ha az egeret húzom mint sokan az ujjukat a papíron olvasáskor.
Ha én csak megnyitom az oldalt, majd folyamatosan görgetem, pl index címlap, meg nem mondja, mit olvastam el és mit nem
illetve nem úgy keresek gombot, hogy az egérrel vadászom (bár van aki igen), hanem szemmel keresem.Pl lehet, legörgetek, aztán csengetnek, kimegyek, ajtót nyitok, a program meg írja, hú de érdekes, 3 percig néztem ezt az oldalt ide görgetve

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Ingatlanos topic!
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nikon DSLR topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest