- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
bambano #12034 üzenetére
Egy kicsit gugliztam ejjel a ketto kozott, nem tudom, szuksegem lehet-e kesobb azokra az extrakra, amiket postgre tud, mert bar nem webshopot akarok csinalni, egy sima kkv-s webshop, vagy vallalati hibajegykezelo rendszer sztem siman megalkothato mindkettovel es latvanyosan nem hinnem, hogy ebben a par 10 fos user-webes kornyezetben a lassubb (?) postgre hatrany lenne, viszont ha komplexebb lekerdezeseket tudok benne krealni, az akar elony is. Vagy nem.
Hobbikent tanulnam ki a mufajt, igazabol sajat ceget inditanek es szeretnek az ala egy sajat folyamatkezelo rendszert osszerakni,ahelyett, hogy csilliokat dobnank ki az ablakon valami penzes megoldasra, agyuval love a verebre. Mindig is almom volt egy ilyen belso felulet megalkotasa, nekilatnek az alapoknak. Ido nem surget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest