Hirdetés
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
DNReNTi
üzenetére
Most lett alkalmam megnezni.
Egyreszt ketlem, hogy minden OKJ tanfolyam ilyen, minden tanulo egy darab eset tobb megszolaloja. De teny, hogy nem tul teljesitmenyorientalt (ismeros vizsgaztatott okj-sokat 10+ eve, es mikor tul benak voltak es nem adta meg nekik, utana valahogy nem hivtak tobbet...). De szerintem elegge mulik az oktaton. Igaz, a jobbak meg inkabb greenfox jellegu helyeken akarnanak akkor mar inkabb tanitani... ugyhogy az utobbi idoben lehet hogy tovabb kontraszelektalodott.
Masreszt meg teny, az en idomben (91-98) a JATE-n pascalt tanitottak. Na de akkor a java csak speckoll volt, az is csak egy lelkes phd-s miatt, az egyetlen oop-s nyelv amit tanitottak az a C kurzus (egyetlen felev) feleben ne'mi C++.
Amiben nagyon teved az oktato: siman lehet a pascal szintjen (OOP nelkul) tanitani az alapokat a legtobb oop-s nyelven (nem mondom, hogy az adott nyelv legoptimalisabb megoldasa lesz, de biztos didaktikusabb, es legalabb nem kidobott ido). Peldaul csak versenyre hasznalom a pythont es egy darab sajat objektumot nem hoztam me'g letre... Ezt miert nem tudja? Egyebkent kivancsi lennek, hogy az oktato az milyen szakon vegezhetett, mert szamtech tanar alig kerult ki anno (egyszakossag nem is lehetett csak mar a vegefele), lehet hogy csak programozoi vegzettsege van.Bambano: szerintem hatrany nem lenne a topik szetvalasztasbol, tok mind1 hogy eggyel tobb oldal van a kedvencekben, sztem mindkettot nezne a tobbseg. De teny, egyszerubb lenne keresni, meg aki most teved ide es epp nem kodolasi kerdes van, az lehet hogy nem is teszi fel a kerdest, mert azt hiszi nem ide valo...
Szoval talalj ki ket nevet es kerdd a modikat, hogy csinaljak meg, akkor meglesz
-
biker
nagyúr
válasz
DNReNTi
üzenetére
Most nem azért, hogy lenézzem a misztifikált GreenFox Academy-t (sosem hallottam róla, megnézem majd) de a 9 hét alatt targoncásból nem programozót, hanem code-monkey-t lehet csinálni, aki össze tudja kattingatni valami visual builderrel a cuccot.
De lehet én vagyok a korlátolt képzelőerővel megáldott ember.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iOS alkalmazások
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Vallás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 24,5"-os FullHD Dell Alienware gamer monitor újszerű állapotban AW2518HF
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi