Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy mint ASP.NET webfejlesztő, még maszekban is több milliós értékű projekteken dolgozok (pedig ezek jóval kisebb projektek, mint a főállásomban), azaz a webfejlesztőségnek nagyon sok vetülete van, nem feltétlenül a 20K-s garázs projekteken a paraszt megrendelőkkel kell szopatni magát az embernek.
-
bandi0000
nagyúr
köszi
félreértettél, hirtelen nem azêrt akartam egy könnyen megtanulható nyelvet mert könnyű, hanem mert ha már egyetemre járok, akkor talán könnyebben szóbaállnának velem nyáron, ha ilyen munkát szeretnék, és nyárig nincs annyi idő hogy c++ ba annyit felszedjek hogy tudjak dolgozni, de ezek szerint másra sincs idő
nem tudom mi a jó válasz a költői kérdésre, de mindig is szerettem gondolkodni, persze nem olyanon mint pl integráld ezt a fügvényt, mert abból nem látok semmit, de pl ha megírnám egy terminál kódját/programját, ott az már érdekesebb
bár eszembe is jutott egy másik kérdés, csak a papírt néznék vagy azt hogy tudok senior szinten c++ ba pl? mert a szakirányok közül a mobil alkalmazás fejlesztés tetszik, viszont ha az nem jön be akkor szivesen dolgoznék pl c++ fejlesztőként, persze ez még a távoli jövő
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Borderlands 4
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest