- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
válasz
K1nG HuNp #10315 üzenetére
ELTE proginf (illetve en meg progmat, de van sok ismeros, aki proginfet csinal, szoval ismerem a helyzetet) alapjan mondanam a kovetkezot:
Semmi programozo tudas nem kell ahhoz, hogy elvegezd az egyetemet, viszont csak az egyetemi anyagot elsajatito kollegak az esetek 90%-ban a teljesen hasznalhatatlan kategoriaba esnek, es vert izzadnak, mire munkat talalnak az egyetem utan, altalaban joval kevesebb penzert, mint amit elkepzeltek.Ezzel egyutt a kovetkezot mondanam: Jelenleg ne erre fekudj ra nagyon, csinald meg az erettsegit faszanyosra, nagyon fekudj ra a gimiben a koordinatageometria, matrixok, fuggvenyek temakorre.
Ha koliban fogsz lakni, akkor gyakorlatilag elkerulhetetlen, hogy ne kerulj be olyan tarsasagba, akik mar jo programozok mire egyetemre mennek. Altalaban ezek az emberek, ha latjak, hogy csinalod-akarod, akkor rengeteget segitenek, es egyszer csak azt veszed eszre, hogy az egyetemi, programozos targyak konnyuek. Nagyon sokan vannak igy vele, szakmailag eleinte a legtobbet nem az egyetem adja, hanem a hasonlo erdeklodesi koru tarsasag.
Amit tarts eszben: Az egyetem a papirt adja, nem a tudast, a mukahelyet meg a tudas erdekli, nem a papir.Szoval, TL;DR: Mot fekudj ra az erettsegire, kulonos tekintettel a matek, info targyakra. Jelenleg ne stresszeld magad a programozassal jobban, mint amennyire erdekel/energiad van a suli mellett. Erettsegi utan nyaron erdemes lehet kepezni magad kicsit, de nem kell tulzasba vinni. Egyetem alatt pedig az egyetemi anyagra ugy tekints majd, mint a nagyon kotelezo nagyon minimum. Ne csak a beadandokat csinald meg, olvass cikkeket, kepezd magad, valassz egy nyelvet, es abban juss el, ameddig csak tudsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- Házimozi belépő szinten