- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Még mindig keresek valami olyan leírást amiből ki tudom deríteni, hogy mit mire és mikor lehet használni c++ ban.
Végigcsináltam a sololearn c++ applikácion az összes modult, de nem lettem okosabb tőle. ahogy írtam csak a szintaktikai magyarázatok vannak,de ,hogy konkrétan mihez jók az nem derült ki számomra.
Mintha látnék egy szerszámot, de nem tudom, hogy hova és hogyan kell használni.ÉS az összes szintaktika szinte olyan, hogy megmondom, hogy milyen típusú a "valami" majd a "valamit " átnevezem " izének" , az "izé" egyenlő lesz x-el aminek az értékét növelem 1-el és kiírom az értékét ami lényegében a "valami" volt csak húztunk köré egy terjedelmes levezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest