Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Még mindig keresek valami olyan leírást amiből ki tudom deríteni, hogy mit mire és mikor lehet használni c++ ban.
Végigcsináltam a sololearn c++ applikácion az összes modult, de nem lettem okosabb tőle. ahogy írtam csak a szintaktikai magyarázatok vannak,de ,hogy konkrétan mihez jók az nem derült ki számomra.
Mintha látnék egy szerszámot, de nem tudom, hogy hova és hogyan kell használni.ÉS az összes szintaktika szinte olyan, hogy megmondom, hogy milyen típusú a "valami" majd a "valamit " átnevezem " izének" , az "izé" egyenlő lesz x-el aminek az értékét növelem 1-el és kiírom az értékét ami lényegében a "valami" volt csak húztunk köré egy terjedelmes levezetést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dacia topic
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest