Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudom, hogy egy vélemény nem mérvadó, én személy szerint többször nekifutottam a Mac-nek, sőt Linux-nak is, de valahogy mindig lepattantam róla.
Számomra irónikus Mac-en hallani a just works mondást, miközben bőven bele kell heggeszteni, tutorialokat olvasni, megtanulni együtt élni a hiányosságaival (linuxon ez hatványozottan előjön, Mac-en csak időnként és a feketöves Mac-eseknek fel sem tűnik).
Ellenben Win vonalon, ha eddig is együtt tudtál élni a hiányosságokkal, akkor simán tényleg igaz a just works kitétel (és majd mindjárt jönnek a másik oldal megmondóemberei, akik elmondják, hogy ez nem így van, mert mekkora szopás a 99-ben vett nyomtatót win 10 alá felinstallálni, meg a kínából 1000 Ft-ért rendelt bluetooth adaptert se akaródzott felismerni a rendszernek stb...). Szvsz, talán jobb is lenne nem belemenni egy durva flame háborúba itt a programozás topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- DJI Osmo Pocket 3
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi