Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
Tudom, hogy egy vélemény nem mérvadó, én személy szerint többször nekifutottam a Mac-nek, sőt Linux-nak is, de valahogy mindig lepattantam róla.
Számomra irónikus Mac-en hallani a just works mondást, miközben bőven bele kell heggeszteni, tutorialokat olvasni, megtanulni együtt élni a hiányosságaival (linuxon ez hatványozottan előjön, Mac-en csak időnként és a feketöves Mac-eseknek fel sem tűnik).
Ellenben Win vonalon, ha eddig is együtt tudtál élni a hiányosságokkal, akkor simán tényleg igaz a just works kitétel (és majd mindjárt jönnek a másik oldal megmondóemberei, akik elmondják, hogy ez nem így van, mert mekkora szopás a 99-ben vett nyomtatót win 10 alá felinstallálni, meg a kínából 1000 Ft-ért rendelt bluetooth adaptert se akaródzott felismerni a rendszernek stb...). Szvsz, talán jobb is lenne nem belemenni egy durva flame háborúba itt a programozás topikban
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest