- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal` #15471 üzenetére
Belegondolsz, akkor a win api-t is elszúrták, nem csak a VS-t. Írok egy példát, amibe nemrég szaladtam bele.
C#-ban elindítok Process.Start-al 1 programot(pl. Calc.exe). Idáig végzi is a dolgát, úgy ahogy kell. Lekérdezem a Process ID-t. Látszólag ez is végzi a dolgát, mert 1 értéket beletesz. Csakhogy ez az érték nem a Process ID-je. Tehát Invalid értékkel tölti fel(a feladatkezelőben teljesen más érték van). Azért a biztonság kedvéért megpróbáltam Kill-el kilőni. Természetesen nem sikerült(mivel egy false ID-t tartalmaz). A Kill egyébként működik, mert ha a feladatkezelőből meg nézem az elindított programot, akkor valóban kilövi.
Na mondom, biztos a VS "szórakozik". Megpróbáltam win api-val, CreateProcess-el(továbbra is C#-ban). Getlasterror nem ad errort. Viszont az ID itt is Invalid.
Na, mondom megyek tovább. Még mindig VS-el, de már C++-ban. Az ID itt is invalid.
Na, mondom megyek még tovább: Code:locks. Az eredmény itt is Invalid ID. Tehát nem VS specifikus probléma. Masm32-vel még nem próbáltam, de sztem ott is ugyanez a jelenség lenne.
Az eddigi post-jaimból is kitűnt, hogy nem vagyok kibékülve olyanokkal, akik "programozó szakiknak" állítják be magukat a fórumokon(messziről jött ember azt ír magáról, amit akar). Mondjuk ez a határozott véleményem elsősorban a prog.hu-s tapasztalataimból ragadt rám. De hogy a Microsoft-nál is a vezető szerepben lévő "programozók is ilyen sz"-t adjanak ki a kezükből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Crypto Trade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest