- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spyx
tag
Hi allz.
Nagybajban vagyok. elakadtam a HF-el.
Java-ban kell írnom egyolan programot ami hasonlít az ICQ-hoz persze csak nagyon kevéssé. És az a lényeg hogya server és a kliensek CORBA-val kommunikáljanak.
Azt hogyan tudom megoldani hogy az egyik kliens egy metódust hív ami felszólítja a servert hogy küldjön egy szöveges üzenetet egy másik kliensnek? persze az első kliens valami név alapján vagy id alapján mondja meg hogy melyik másik kliensnek küldje az üzit. Please help.
A szerver egyenlőre csak a bejelntkezett kliensek neveit és id-ját tárolja. Ott a problémám igazából hogy egyáltalán még a serverről sem tudok üzit küldeni a klienseknek vissza anélkül hogy a kliens meghívna egy metódust.
Remélem azért érthető valamennyire a problémám.
Spyx
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- ASUS routerek
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest