Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
PetruZ
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Sziasztok!
Ha lehetne pár javaslatom:
-Installer: Nullsoft Installer. Scripelhető, nem HUI -s, de szvsz a legjobb, amivel valaha találkoztam (szolgáltatásaiban szvsz veri a Ghost -ot).
-EXE nyomására az UPX -et szoktam használni, Delphi -s programokon általában 50-55% körül nyom.
-Egy két táblás alkalmazáshoz szvsz inkább vmilyen free DBF komponenst kellene keresni, ami pont ilyen célra van kitalálva és nem kell mindenféle plusz dolgoknak fent lennie miatta (most nem az otthoni gépem előtt ülök, nevet, címet nem tudok, de tuti van ilyen, mert már töltöttem le).
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7440 ( i7, 8 GB ,250 GB SSD, FHD) notebook olcsón!!!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- Gigabyte Geforce 1030 VGA kártya leárazás!!! AkciÓÓ!
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest