Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsati75
csendes tag
Ha lehet egy letölthetö és lehetöleg nem demo kellene.Vagy ha valakinek van másolata 1-röl az is jó
Nekem volt de már csak volt. -
<>jana<>
senior tag
-
zsati75
csendes tag
Helló mindenkinek
A segítségeteket kérném a Print Shop Deluxe nevü program felkutatásában hátha valakinek megvan.
Egy sajnálatos wincsi elszállással
elveszett ez a progi de mivel ezzel dolgoztam igy szükségem lenne rá. az eredeti lemezt valaki kölcsön kérte de elfeledte hol találta igy elveszett.
Ha valaki tud segitsen. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 7750 - i7-10750H I 64GB I 1TBSSD I RTX3000 I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elveszett ez a progi de mivel ezzel dolgoztam igy szükségem lenne rá. az eredeti lemezt valaki kölcsön kérte de elfeledte hol találta igy elveszett.