Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
De tömöríteni is tudnak a 14400-esek, még a tömörített file-okat is megnyomnak picit, pláne tömörítetlent. Simán elég lenne hozzá :))
Már eladtam sajnos a 14400-est, de a 2400-eset (ami asszem 1990-es gyártmány) megtartottam, szép nagy kártya.
Még most is emlékszem a handshake-re... Tí-dí-dí-díííí-daaaaa... :DD
Szerk: hogy mikről maradnak le a mai gyerekek...
[Szerkesztve] -
Nekem 486-hoz volt 2400-as modemem (kemény 1000 Ft-ért vettem), majd egy 14400-es. Egyébként akkoriban csak magyarországon volt ilyen siralmas a helyzet. Emlékszem, mennyire szerettünk volna egy 14400-es modemet, hogy tudjunk egymás ellen doomozni, warcraftozni... Vagy 20 ezer Ft volt akkoriban. És milyen olcsó volt a telefon... Hejj...
-
ponti_ak
addikt
Köszi Flashy.
Egyébként mi az a szoftveres modem?
Az enyém olyan 1500 forintos sulinetes cucc, semmi extra (Modem Mercury 56k int PCI box Sulinet). Akkor ez most nem hardver? Vagy nincs benne hardveres gyorsítás? Nem értem :(
off: a beköttetés :) azt jelenti nálam, hogy előfizetek egy 40 órás akciós csomagra az otthoni szolgáltatónál. A csomagban benne van a telefondíj is(este 6 után lehet netezni vele, meg hétvégén, a telefon-díjcsomag miatt), így havi 3400 Ft. Az sok? :F
Az ingyenes szolg.okat nem ismerem, de nem is nagyon gondolkoztam rajta. Internetes telefon-csomagot venni külön drágább, mint a mostani akcióban... HTCC rulez.. :o
Bocs,hogy téged nyaggatlak ezzel, de nem sikerül ''szürkített'' betűket csinálnom (csak az egészet tudnám, a kapcsolóval). Hogy kell beírni? Így? Most megnézem, hogy sikerült-e? :) -
Egy 56K-s modem 115200-zal adja az adatokat, ahhoz kell proci, minimum 486. Ha külső a modem, akkor nem árt, ha az UART 16550-es, ez jócskán tehermentesíti a procit a FIFO-ja miatt. 486-osokba csak a későbbi alaplapoknál (amik PCI-osak) van 16550 kompatibilis UART.
Software-es modemet meg sosem láttam, nem is akarok...:))
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest