- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ganger
aktív tag
Hali!
A borda meleg, sot forrosag also hatara
A hutesrol: hat azt szoktam belepakolni rendesen.
Ugyebar most filozok egy ketfazisu folyadekhutesen: Azt akarom kideriteni, hogy egy kisebb radiator kore epitek egy nagyobb hutodobozt, a dobozban meg egy joval nagyobb hofelvetelre kepes folyadekot helyeznek, mit ami a vizhutes radiatorjaban van.
Ez ugyebar jobban elvenne a hot a radiatortol, mint a sima leghutes.
Persze mar most tudok egy rakas problemat amit ki kellene kuszobolni, de szerintem a kozeljovoben ezzel fogok szorakozni.
Szeretnem azt elerni, hogy egy kisebb radiatort igy becsomagolva nagyobb hatasfokra sarkaljam. Bar nem tudom mennyire lesz kivielezheto.
Olyan folyadek kell ami gyorsan nagy mennyisegu hot vesz fel, le de ezt ugyanilyen gyorsan le is adja megfelelo korulmenyek kozott. Szoval ilyen folyadekot gazos talalni, de mar van egy-ket kozelito otletem, csak meg kell nezni a megfelelo irodalmakat.
Lehet mocskos nagy zsakutca az egesz, de egy probat meger.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest