- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #56 üzenetére
Figyusz Bálint!
Mivel itt laksz közel hozzám,ezért arra gondoltam,hogy felugranék a vizsgáim után valamikor,hogy rápillantsak a gépedre (bioszodra).
Azt megpróbáljam helyben az improvizálást.
Az új fejlemények: -Sajna azt hallottam,hogy létezik (igaz kis számban) olyan hardverhiba,hogy bizonyos dolgok az alaplapon megszünnke állíthatóak lenni.
Ez sajnos nem orvosolható hiba.De én nem hinném,hogy az egymillióból egy illetővel összefutnék a neten és még beszélek is vele. Szal már ez is kizárja nálam,hogy nagy a baj. De nyugtával a napot!
Szal ha még nem jutottál dűlőre és kb jövöhét végefelé sem tudtál megoldást találni,akkor megindulok vácra és összefuthatunk.
Majd írj,ha van effelől elképzelésed.
Szia! -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #56 üzenetére
mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest