Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére

mod:
Véletlen entert nyomtam.
Valahol itt a forumon olvastam,hogy nem mindegyik procinak ugyanolyan a feszültsége,mint ami rá van írva. Ebbe még az alaplap is beleszólhat.
A kékhaláln nekem ltalában azért szokott előjönni a húzáskor,mert a winfosom új procinak látja én védelmi hiba néven lezárja a windows-t és nem enged bootolni.
Viszont,ha a felhúzott prockóval telepítettem,akkor utána bármikor felhúzhattam és nem omlott össze.
De azt tudom,hogy ha nem emelsz feszt a húzás mellé,akkor nagy az esély az összeomlásokra vagy a védelmi hibákra.
Szal próbálj a kifejezett proci infó vagy alaplap infó topikban kérdezni, hátha ott többen tudnak segíteni.
De ne hidd hogy feladtam és tojok rá. Ellenkezőleg,csak most vizsgaidőszakom van és kicsit kevesebbet tudok itt olvasgatni és utána járogatni.
De fel a fejjel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest