Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- talmida: My Art II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Aha értem, és most ez kevés, vagy sok? És ez most jó, v. nem? Most ne értcs félre, nem azért kérdem, nem akarok én diszkóerősítőt építeni, de legalább 2 végfok el tudjon róla menni!!!
Amúgy nem rapp zene lessz, hanem inkább ilyen pop, punk, meg diszkó, de nem az a monotol lósz@r, hanem az inkább ilyen lightos, amiben vannak szövegek...stb(mix!!)
A srácc azt mondta, h. olyan 20A kürül mozog!!
Itt én is utánaszámoltam, I=P/U képlettel, és nekem is 14A jött ki 2*36V-on, és egyszer 7A/1*72V-on!! Szerintem elég lessz, mennyit is vesz fel egy végfok max kivezérlésen??
Terror zene?? Az mi?

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest