- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
Balint133 #665 üzenetére
Bocs, hogy beleszolok!
Nallam a terror zene az Techno, de nem az ami lagy hanem jo kis Hardcore meg olyan amit csak besziva lehet kibirni(en kibirom beszivas nelkul is!!!!!!, de a szomszedok nem)
En is szeretnek majd erositot epiteni, csak elotte hangfal kellene(nagyobb)
olyan 2X4000W korul. Ti miket ajanlottok? -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #665 üzenetére
Első: Terror zene: Benne a nevében: Terror dome, thunderdome,hardcore.... Meg ilyesmi,de lágyabbakat is nyomok...Még britney-t is....
A trafód elég lesz a két ilyen végfoknak....
De ezt akkor deítheted majd csak ki,ha már rajta lesz...
Valszeg a két végfoknál elég szép lesz a fesz csökkenés ütemenként,de nem kell félteni a kicsikét...
Én már azt elértem egyszer-kétszer,hogy 50Hz-en járattam a cuccost olyan szinten,hogy a fesz-em +/-72-ről +/-64-re csökkent,de mivel a 230 is 50Hz-es,így nem si változott...
De akkor ezt fogtuk a fülünket... Majd beszakadt a dobhártyánk...
Na ekkor jött ki az a miszter 108W körüli érték...(több volt annál,de elviekben lehetetlen lenne,így nem mondom) ((((121W))))
De persze a szokásos volt mellette: Ezerrel fújó óriás 23-as ventik (16*16) és több,mint 20000mikrós kondik,meg megpatkolt bíztosítékok....
Amúgy mondtam,hogy ha elég buffert tud a kondid felszívni,akkor naon sokkal többet is letud adni úgy ,hogy max 5-7V fog csak csökkenni egy-egy pillanatra...
Most repültem,mert elkések....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest