Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

MR_Ricsi.
    A szikra effektusra történt válaszodra: Szal akkor ha a közönséges 2 áramkörös kapcsolót használok,akkor nicsen szikrázás. Hát ez valahogy semminél sem reagál így nálunk. Valahogyan minden elektromos berendezés szikrát mutat,hogyha kapcsolóval teszem áram alá,és ráadásul egy-két videó és digitális óra erre az áramaláhelyezésre azzal válaszol néha,hogy marhaságot ír ki néhány másodpercig.
    Na mindegy,ebbe nem megyek bele,mert tömeges tönkremenések lennének,ha ez súllyosan károsítanák a berendezéseket. (amúgy a digitális rendszerű erősítők bíztosan nem szeretik,mert a barátomé már kétszer adta meg magát processzorilag,amígy nem kapott ő is egy szilárdtest relét.

A relével azt aláírom,hogy sem a rossz elrendezésű váltóáramot és sem a fesztúllépést nem korrigálja,de ezért van a számítógép előtt az ups.
    Azt még énsem tudom,hogy az ups elé hogyan fogom ezt a módszert kiépíteni,mert már nekem is volt tapasztalatom a relé direktben zárásával.
    Szerintem egy sokszor szűrt áramkört fogok vele összeépíteni,hogy a hiba megelőzhető legyen.
    Amúgy már van előtte egy olyan elosztó,ami figyeli a túllépéseket meg rossz szinusz alakot és leold. Általában az is leodl egy zavaros áramingadozásban.
    Tehát működik és ennek örülök:) . (persze azt már nekem kell vissza nullázni)

Tisztelt Stol úr!
    Az ön által említett tápok működéséről bíztosan nem tudok megfelelő anyagot,mert akkor nyilván nem merült volna fel a kéteje.
    Mivel ön ebben szakembernek látszik,így feltételezem,hogy tud ajánlani valami egyékk szakirományt,ami az ön szintjére emelhetné a tudásomat a tápokkal kapcsolatban és akkor valószínűleg én is másképpen látnám a dolgokat.
    (én a számítástechnikai és az elektronikai (rádió-technika) és egyébb dokumentációkból merítettem elveket és alkottam (persze ezekszerint tévesen)
    néha pozitív és néha negtív eredményű eszközöket. Viszont eddig több volt a pozitívum,mint a negatívum,tehát hasznosabban forgattam a könyveket,mint ahogy itt az ellentmondások összejönnek.)

Amúgy már azt is említettem valamelyik topikban a kettő közül,hogy másoknak szoktam megépítést csinálni,vagyis nincs kitéve az illlető a veszélyeknek,mert én mindig szigetelek és elrejtek.
    És valóban nem írtam le,hogy a gari nélküli tápokban inkább belülre építem ki a kívánt eszközt. Ezt most önök jelezték és köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák