- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
MR_Ricsi.
A szikra effektusra történt válaszodra: Szal akkor ha a közönséges 2 áramkörös kapcsolót használok,akkor nicsen szikrázás. Hát ez valahogy semminél sem reagál így nálunk. Valahogyan minden elektromos berendezés szikrát mutat,hogyha kapcsolóval teszem áram alá,és ráadásul egy-két videó és digitális óra erre az áramaláhelyezésre azzal válaszol néha,hogy marhaságot ír ki néhány másodpercig.
Na mindegy,ebbe nem megyek bele,mert tömeges tönkremenések lennének,ha ez súllyosan károsítanák a berendezéseket. (amúgy a digitális rendszerű erősítők bíztosan nem szeretik,mert a barátomé már kétszer adta meg magát processzorilag,amígy nem kapott ő is egy szilárdtest relét.
A relével azt aláírom,hogy sem a rossz elrendezésű váltóáramot és sem a fesztúllépést nem korrigálja,de ezért van a számítógép előtt az ups.
Azt még énsem tudom,hogy az ups elé hogyan fogom ezt a módszert kiépíteni,mert már nekem is volt tapasztalatom a relé direktben zárásával.
Szerintem egy sokszor szűrt áramkört fogok vele összeépíteni,hogy a hiba megelőzhető legyen.
Amúgy már van előtte egy olyan elosztó,ami figyeli a túllépéseket meg rossz szinusz alakot és leold. Általában az is leodl egy zavaros áramingadozásban.
Tehát működik és ennek örülök. (persze azt már nekem kell vissza nullázni)
Tisztelt Stol úr!
Az ön által említett tápok működéséről bíztosan nem tudok megfelelő anyagot,mert akkor nyilván nem merült volna fel a kéteje.
Mivel ön ebben szakembernek látszik,így feltételezem,hogy tud ajánlani valami egyékk szakirományt,ami az ön szintjére emelhetné a tudásomat a tápokkal kapcsolatban és akkor valószínűleg én is másképpen látnám a dolgokat.
(én a számítástechnikai és az elektronikai (rádió-technika) és egyébb dokumentációkból merítettem elveket és alkottam (persze ezekszerint tévesen)
néha pozitív és néha negtív eredményű eszközöket. Viszont eddig több volt a pozitívum,mint a negatívum,tehát hasznosabban forgattam a könyveket,mint ahogy itt az ellentmondások összejönnek.)
Amúgy már azt is említettem valamelyik topikban a kettő közül,hogy másoknak szoktam megépítést csinálni,vagyis nincs kitéve az illlető a veszélyeknek,mert én mindig szigetelek és elrejtek.
És valóban nem írtam le,hogy a gari nélküli tápokban inkább belülre építem ki a kívánt eszközt. Ezt most önök jelezték és köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest