- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
A férj azt mondta, hogy elismeri mennyivel tartoznak,ezt már csak írásba kell foglalni és meg is vannak.Végülis csak jogilag,mert pénzem ebből sem lesz,mert nincs mit elvenni tőlük
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ az idegroham kerülget.A saját lakásomból nem vághatom ki őket csak úgy
Az új házuknál már csak a szennyvízakna hiányzik és mehetnének a francba,de ahogy észrevettem nem is nagyon erőltetik.Délután megmondom nekik,h engem nem érdekel,ha lavorba csinálják se, csak tűzzenek el.
lajafix Nekem nincs banki hitelem,csak nekik.A házuk is hitelből van + a kocsi is. A kocsit havi 30K, a házat meg 45K-val fizetik.A csaj nem dolgozik csak a srác hébe-hóba.Szal semmi pénzük nincs.Egyedül a szüleik tudnák segíteni,de azokon meg hogy hajtsuk be a pénzt.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged