Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Köszi, bár sokat nem dolgoztam vele, a mérés hamar megvolt, az írás több időt vett igénybe.
Gondolkodtam, hogy privátba küldöm el, de inkább ide írtam, hogy lássunk egy olyan képmódról is mérést, amit egyébként az életben nem jutna eszünkbe mérni.
Megnéztem a videót közben.
Kövezzetek meg, de én nagyon nagy különbséget nem látok a 2, illetve 3 készülék között. A G1 talán a fekete közeli részletekben jobb, ami már az elején látszik. Azután ide -oda pattog a nüansznyi különbség, de ezek tényleg apróságok. Szerintem annyira kicsi a különbség, hogy nem csak a két készüléket kell egymás mellett látni, hanem a referencia monitor képét is, hogy látható legyen a kis különbség.
A másik topikban meg napokig képesek vitatkozni, hogy melyik készülék jobb, én itt nem tudtam eldönteni. Igaz ez egy rövid bemutató, nem több napos otthoni összehasonlítás, de én nagy különbséget nem véltem felfedezni abban sem, amire általánosan jobbnak tartják a Sony-t(színhűség, mozgásmegjelenítés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Wars rajongók
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Acefast T9 wireless mikrofonos fülhallgató fekete/fehér színben - 1 hét próbagari!
- Új Sencor RESONEX MAXI 100W hordozható bluetooth hangszóró - Még 1,5 év bolti garival! -
- Bontatlan EFFECT AUDIO X HIFIGO GRIFFIN IEM kábel - ConX Basic set - 3,5 mm
- Sony BRAVIA Theatre U (HT-AN7) újszerű, dobozzal
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest