Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
Köszi, bár sokat nem dolgoztam vele, a mérés hamar megvolt, az írás több időt vett igénybe.
Gondolkodtam, hogy privátba küldöm el, de inkább ide írtam, hogy lássunk egy olyan képmódról is mérést, amit egyébként az életben nem jutna eszünkbe mérni.
Megnéztem a videót közben.
Kövezzetek meg, de én nagyon nagy különbséget nem látok a 2, illetve 3 készülék között. A G1 talán a fekete közeli részletekben jobb, ami már az elején látszik. Azután ide -oda pattog a nüansznyi különbség, de ezek tényleg apróságok. Szerintem annyira kicsi a különbség, hogy nem csak a két készüléket kell egymás mellett látni, hanem a referencia monitor képét is, hogy látható legyen a kis különbség.
A másik topikban meg napokig képesek vitatkozni, hogy melyik készülék jobb, én itt nem tudtam eldönteni. Igaz ez egy rövid bemutató, nem több napos otthoni összehasonlítás, de én nagy különbséget nem véltem felfedezni abban sem, amire általánosan jobbnak tartják a Sony-t(színhűség, mozgásmegjelenítés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- HISENSE ( 100U7Q PRO) 254CM ULED 4K 165HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90FAT) 165CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG (55C27LA) 140CM 4K SMART OLED PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Zidoo Z1000 Pro 4K HDR Dolby Vision médialejátszó újszerű, dobozos
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest