Új hozzászólás Aktív témák

• kovi

senior tag

Néhány tapasztalat:
    Elkezdtem a spanyol ligát. 3-as csillagon. A Real Madriddal. Vettem pár játékost is.
    Casillas -
    Salgado, Carlos, Helguera -
    Gravesen -
    Beckham, Zidane, Baptista -
    Ronaldo, Henry, Crespo

Nem gyenge csapat...
    A Celta Vigo-nál álltam meg a bajnokságban mert őket egyszerűen nemlehet legyőzni. Hiába állítok be bármit, hiába más felállás, de semmi. A gép tökéletesen védekezik, gyakran a fizika határát is átlépve, a bíró bárminemű szerelésemet lefújja.
    Ma 17 meccset játszottam mindet a Celtával, ugyanis ha kikaptam liéptem mielőttvége lett volna a meccsnek. Csak kíváncsiságból hogy mikorra győzöm le őket.
    Sajnos ez a játék megint nem a sportszerűségre épül. Egyszerűen csal a gép. Látványosan! Nem lehet ellene mit tenni, semmi taktika nem jön be. A 17 meccs közül a 88. percig, a meccsek 95%-ban vezetett a Celta 1:0-ra. A maradék 5%-ban pedig x volt. Komolyan most már azt várom a programtól hogy néha majd ha isten is velem van vezetésre állnék a 88.percig, akkor az ellenfél játékosai szárnyat kapnak és átrepülve a pályát beviszik a labdát.
    Nemtudom hogy lehetett ennyire elprogramozni ezt a játékot. A 3-as csillag egyszerűen itt LEGYŐZHETETLEN.
    A PES4 nagyon játszahtó volt. Nagyon jó lett az erősség belőve, de ez a szar, ráadásul a fos bíróval. Egyszerűen nem értem. A mai kemény harcos foci amikor egy enyhe belépőt is lefúj a bíró akkor hogy akarnak valóságot építeni ebbe a játékba?
    Sehogy. Sajnos a PES5 egy rossz botrányos MI -vel és elkapkodott munkával megírt program. Bosszantó.
    A PES3 -nál hagytam el a FIFA sorozatot, de komolyan mondom hogy visszatérek a FIFA2006-ra. Ez most már gyalázat!

Új hozzászólás Aktív témák