- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3shae
aktív tag
Azért a mai napon,a lányomnak vettem egy csajos felsőt,két nadrágot,és mivel én is elcsábultam,magamnak is vettem
egy vagány farit,és egy nyári elegáns nacit. Komolyan mondom - szinte fillérekből..
Az eredeti ár 10%-át fizettem érte.. ( R. outlet ) -
Viktor77
titán
Megkérjük a Premier Outlet lelkes dolgozóját/dolgozóit, hogy kerüljék a reklám célból való tömeges regelést, és hozzászólást. Törölni fogjuk ezeket, szóval csak időpocsékolás. Köszönöm.
-
concret_hp
addikt
bp-n boráros téren adidas outlet azér rulzik
-
illu
tag
Ha azt nézitek a westendben is szoktak lenni jó kis akciók... Egy kérdés; az outletben van mexx is?
-
Falaz
újonc
Sziasztok!
Premierben voltam állásinterjún,ruha üzlet hírdetett,folyamatosan megy a hirdetés,ezek szerint nem felel meg nekik senki!!!!Az állás ajánlat amit kaptam,11órás munka idő,folyamatos munkarend,telefonban 120.000.-forintért,az i nterjún 90.000. forint,a próba napon 80,000.forint és természetesen a próba napot nem fizetik.
Ez a rövid tájékoztató a munka keresőknek szól,hogy megtud spórolni a telefon-költséget,b
enzin költséget és az egy napot amit ingyen dologzol.
Ja és elfelejtettem a minimálbért.Üdv:
Ez egy rendkívüli jól fizető állásajánlat -
<NewL>
addikt
Na erről megvan a véleményem! ótlett mind egy nagy rakás sz@r
2 hete voltam a most megnyilt polgáriban! Semmi nincs,semmiből nincs méret,még az ,hogy nincs minden hót ratyi,tudom ,hogy tavalyi meg tavalyelőtti modelek vannak,de azokból is pl egy retro pólóból ami kb 5K 500ft-ot engedni meg semmitse. Az eladókról: beléptem akárhány üzletbe,nekemrohantak és már mutogatták ,hogy miből van rád méret,mintha muszály lenne,még akkor szét se néztem.nemsokan voltak egy hétfő reggel mentem,de az eladók majd megöltek a szemükkel,inkább hazajöttem.
5 óra vásárlás alatt egy converse kosaras atlétát vettem.azon sem volt semmi akció kb 700ft egy 5Kes atlétánál nem sok semmi.
én senkinek sem ajánlom,semmi nincs,inkább az üzletekben megvárom az akciókat téli/nyári/őszi/tavaszi és akkor vásárlok.
És még mentem érte 200kmert.na soha többet nem megyek -
_Yvorl_
tag
Amit itt nálunk Outletnek hivnak az nem Outlet igazán hanem egy vicc, egy átverés. Voltam kint megnézni családdal, és olyan árakat láttam, hogy teljesen elképedtem. Sokkal olcsóbban vásárolhatok ruhákat mondjuk a Pólus centerben, vagy az Ázsában. Nem állítom, hogy egy egy darab nem fogható ki jó árban, de nem az a jellemző. Véleményem, hogy az igazi outlet amerikában létezik, ott tényleg márkás cuccokat lehet kapni fillérekért (az eredeti árhoz képest jelentősen leértékelve). De még Németországban is lehet találni Designer Outleteket. Például Frankfurttól nem messze van a Boss és a Jopp márkák outletjei. Ott, ha nem is amerikai mértékben, de jelentős kedvezményt lehet kapni, csak korán oda kell menni, mert a nap végére lerabolják mindig a boltot szinte nullára a vásárlók. De azt kell mondjam a Magyar Outlethez képest még a Parndorfi is messze messze jobb. (Pedig az se az olcsóság mintaképe) Pár hónapja mentünk el oda is és ott is a Magyar árakhoz képest fillérekért vásároltunk, de igaz ott se minden olcsó keresni kell. De sokkal minőségibb termékeket lehet kapnia a Magyar árak töredékéért, ha az ember elég kitartó és szemfüles.
-
törölt tag
tavasszal csereltem ruhatarat
9 polo
2 pulover
2 lenge nyari ing
2 alkalmi ing
2 cipo
1 oltonykabat
asszem meg nadragokat is vettem, es mindezt megusztam 100bol
sztem olcso volt, ha darabarat szamolok -
Ott szerintem főleg a cipők érik meg. A nike-ban fele áron szoktak lenni, 40 euro körül, reebokban meg ugye az 1et fizet 2őt kap akciók. Bár ott is ki kell fogni az igazán jó vételeket. Egy barátomék még jómúltkor egy szép nagy stóc pepe jeans gatyát hoztak, 5euro/db áron, és csak apró elvarrások, tényleg alilg látható anyaghibák voltak rajtuk.
-
Nos, én voltam már párszor, vegyes tapasztalataim vannak. Volt, hogy igen sok jó cuccot találtam, volt olyan is, hogy tényleg semmit. Van sok divatos cucc, nemrég énis vettem egy szőrös kabátot
.
Boltok, amik szerintem ott a legjobbak: pepe jeans, gin tonic, columbia. Viszont az ottani nike, adidas, replay, mustang bolt szerintem nagyon alacsony színvonalat képvisel. Az árak szerintem nincsenek jól belőve. Ahhoz képest, hogy néhány cucc tavalyi, vagy kifutott modell az ideit olcsóbban megkapom valamelyik butikban. Parndorf jobban megéri szvsz. -
LOTR
addikt
ez az, én is kb így értettem
tehát nem az ár olcsóbb, csak más cuccok vannak, vagy ugyan azok az akciók amik más márkaboltokban
lehet, hogy van egy-egy olcsób cumó, de nem ez a döntő többség
campona levis boltban végkiárusítás van okt 31ig, így az olcsóbb, mint az outlet
én konkrétan kabát/nadrág/póló -kat nézegettem, az árak megegyeznek a többi márkaboltban található árakkal - az akcióktól eltekintve (egyenlőre engem nem érdekel az 50%os árzuhanás ha 80ezer a kabát alapból)
viszont a Puma boltban voltak szerintem jó télikabátok(vagy dzseki) 10ezer ft körül
[Szerkesztve] -
Makaveli
senior tag
-
Kiskokó
veterán
jólvan persze nem mdienkien számit a divat meg jól nézzen csak ki de nekm áltlaában az tetszik ami a divatos ..
a másik meg
most is csak a ksoarasra tudol pl hozni amire nem akkora kereslet illetve aminem igazán nmlehet divatolni.. mert maga a kosaras ág a divat.. és azon belül nicsn diavtolás.. de midn1 én nemvotlam még itt cask mosnták rokonok.. pl
calzedoniaban 3900ft-ért votl olyan fürdőruha ami 3 éves... -
deniro2
senior tag
Irregular cuccok vannak? Farmert én mindig ilyen helyen veszek, mert minimális anyag- vagy varráshibás nadrágokat kb. féláron lehet beszerezni (20k vagy 10k már nekem sem mindegy).
-
Integra
titán
ugye a lényeg az, hogy az outletben árult termékeket ugye legalább 30%-kal olcsóbban kell árulni, mint a belvárosi boltokban.
csakhogy..
a belvárosi boltokban árult áruk túlnyomó többsége mit ad isten, nincsen az outletekben.
amire azt hiszi az ember hogy húdeolcsó, tulajdonképpen ugyanúgy fullos ár, csak rávan írva, hogy akció, meg hogy leértékelt..
a kereskedők meg hülyére keresik magukat. -
XSiGma
aktív tag
szerintem is jó a hely meg minden,de van 1-2 bolt aki vagy gyári hibás cuccokat árul vagy olyat ami az első mosás után összemegy és azért nem tudták eladni,ja és még drága is...
-
Eddig négyszer voltam fent, de csak a legutóbbi látogatáson tudtam számomra hasznos dolgot venni. 2 pár reebok kosaras cipő igen jó vétel volt, érdemes benézni a Russel athletic boltba és a Fila-ba.
-
Makaveli
senior tag
Itt a hivatol oldala: [link] Körül lehet nézni mennyi féle márka van!
-
Makaveli
senior tag
Gondoljatok bele egy Nike bolt körülbelül 200 négyzetméteren! És mindent megtalálsz benne! Sportzoknitól a tornazsákig, mindent! Például az én Adicolor cipőm az Adidasban 23 ezer helyett 15 ezer volt!
-
Goose-T
veterán
Szerintem jó, én gyakran vásárlok ott. Jó, hogy megláttam ezt a topikot, így eszembe jutott, hogy hamarosan be kell szereznem egy télikabátot is.
-
Makaveli
senior tag
-
Makaveli
senior tag
Akkor kezdeném is. Hihetetlen, ami ezen a helyen van! Olcsóság és minden megvan amit az ember akar! Ma akartam kabátot venni és tudtam is, mert találtam olyat ami tetszik és van méretben is! Mindenki csekkolja!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest