Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _Yvorl_

tag

válasz hobizoli #29 üzenetére

Amit itt nálunk Outletnek hivnak az nem Outlet igazán hanem egy vicc, egy átverés. Voltam kint megnézni családdal, és olyan árakat láttam, hogy teljesen elképedtem. Sokkal olcsóbban vásárolhatok ruhákat mondjuk a Pólus centerben, vagy az Ázsában. Nem állítom, hogy egy egy darab nem fogható ki jó árban, de nem az a jellemző. Véleményem, hogy az igazi outlet amerikában létezik, ott tényleg márkás cuccokat lehet kapni fillérekért (az eredeti árhoz képest jelentősen leértékelve). De még Németországban is lehet találni Designer Outleteket. Például Frankfurttól nem messze van a Boss és a Jopp márkák outletjei. Ott, ha nem is amerikai mértékben, de jelentős kedvezményt lehet kapni, csak korán oda kell menni, mert a nap végére lerabolják mindig a boltot szinte nullára a vásárlók. De azt kell mondjam a Magyar Outlethez képest még a Parndorfi is messze messze jobb. (Pedig az se az olcsóság mintaképe) Pár hónapja mentünk el oda is és ott is a Magyar árakhoz képest fillérekért vásároltunk, de igaz ott se minden olcsó keresni kell. De sokkal minőségibb termékeket lehet kapnia a Magyar árak töredékéért, ha az ember elég kitartó és szemfüles.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés