- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Amit itt nálunk Outletnek hivnak az nem Outlet igazán hanem egy vicc, egy átverés. Voltam kint megnézni családdal, és olyan árakat láttam, hogy teljesen elképedtem. Sokkal olcsóbban vásárolhatok ruhákat mondjuk a Pólus centerben, vagy az Ázsában. Nem állítom, hogy egy egy darab nem fogható ki jó árban, de nem az a jellemző. Véleményem, hogy az igazi outlet amerikában létezik, ott tényleg márkás cuccokat lehet kapni fillérekért (az eredeti árhoz képest jelentősen leértékelve). De még Németországban is lehet találni Designer Outleteket. Például Frankfurttól nem messze van a Boss és a Jopp márkák outletjei. Ott, ha nem is amerikai mértékben, de jelentős kedvezményt lehet kapni, csak korán oda kell menni, mert a nap végére lerabolják mindig a boltot szinte nullára a vásárlók. De azt kell mondjam a Magyar Outlethez képest még a Parndorfi is messze messze jobb. (Pedig az se az olcsóság mintaképe) Pár hónapja mentünk el oda is és ott is a Magyar árakhoz képest fillérekért vásároltunk, de igaz ott se minden olcsó keresni kell. De sokkal minőségibb termékeket lehet kapnia a Magyar árak töredékéért, ha az ember elég kitartó és szemfüles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- WOT - Roham
- Melyik tápegységet vegyem?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest