- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Nekem nem tűnt fel ilyen hiba, mindenesetre van most újabb verzió, tegnap jelezte a frissítést:
Mostanában igen meg vagyok elégedve ezzel a programmal, főleg mióta felfedeztem, hogy nálam alapból DXVA-módban dolgozik (Intel integrált GPU), ami azzal jár, hogy még full HD videónál sem terheli lényegében a CPU-t, mindössze pár százalékig. Process Explorer szépen mutatja is, hogy a GPU veszi át a terhelést.
Win8-ban még kevésbé terhel, mint Win7-ben, XP-ben viszont nem működött a DXVA.
Ehhez vegyük hozzá, hogy a MinDigTV adásaiból rögzített műsorokat is lejátssza, a KMPlayer-rel ellentétben. Deinterlace is automatán beáll, nem kell piszkálgatni. És mivel úgy néz ki, hogy tunert is kezel, elvileg arra is van esély, hogy DVB-T vevőként is lehetne használni, csak ezt még nem tudtam kipróbálni.
Azért az nem lenne mindegy, hogy nézem a képernyő sarkában a TV-t, és gyakorlatilag nem terheli a gépet, még HD-adás közben sem. Pedig ez csak egy G550 Celeron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPad topik
- Jövedelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs