Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Alábbi írással szeretnék segíteni, hogy hogyan adjuk fel a motyónkat olcsón:
1., Ha nem fontos, ne dobozolj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Külföldről szeretnék vásárolni (nem ebay), és az eladó kérte a címemet, hogy meg tudja mondani mennyi lenne a postaköltség. Milyen formátumban adjam meg neki?
Így jó?
Példa Béla
Eger
Kossuth út 155.
3300Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Köszi!
Az előző levélben csak azt írtam neki, hohy Hungary és erre írta, hogy pontos címet kér.
Akkor minden elé odaírom, hogy micsoda, hátha úgy jó lessz!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Vaterafutárnál miként kell megadni a számlaszámot?
Nekem hibás formátumot ír ki, ha bemásolom a 3x8 karaktert kötőjelekkel(vagy annélkül.)Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz anonymus89 #3561 üzenetére
Azt írja, hogy nem megfelelő formátum
Nekem 3x8 karakteres a számlaszámom, egy txt-ből másolom be mindig mindenhova.
Ide is bemásoltam, a kötőjeleket kivette belőle magától, de mégsem frankó.Olyanra gondoltam, hogy nem-e elé kell irni hogy HU-vagy valami hasonló.
Most akkor egyenlőre maradt a kp.-s utánvét, de legközelebb már jó lenne utalással intézni.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz -HajTömeg- #3570 üzenetére
2X próbálkozik a postás ha jól tudom, de ha nem talál otthon akkor abban a postahivatalban ahová tartozol átveheted a csomagot, erről hagynak értesitőt is.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz -HajTömeg- #3573 üzenetére
Csak futárcégnel halottam ilyenről eddig.
-
Czimby
addikt
Olaszországból egy 2kg, 10*20*40 meretű csomagnak mi lenne a legolcsóbb, de biztos módja, hogy kishazankba eljusson?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Németországba szeretnék feladni, nyomkövetesi lehetőséggel egy somagot ajánlva.
Mi erre a legolcsóbb megoldás? Magyar posta?
Kb 2-3Kg a doboz pedig 30x40x40Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Mi a legolcsóbb módja egy kb 50g-os csomag, országon belüli utánvétes feladásának?
A postán ajánlott levélként utánvéttel?
Ez mennyibe kerülhet kb?Üdv!
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Nem tudom elfér-e itt?
Ausztriából kellene Németországba egy csomagot eljuttatni Kb 3Kg súlyú és cipősdoboznyi méretű.
Mi a legolcsóbb, de még biztos megoldás?
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Szeretnék feladni egy 90g-os levelet, utánvéttel a csomag értéke 12e Ft.
A feladási összeget is majd hozzá szeretném adni az utánvét összegéhez.Mennyibe kerül ez most?
Fizetést követő kézbesítés
500g-ig 1.180FtEhhez jön még valami?
Utánvétes csomagnál érdemes még pluszban ajánlott ként is feladni a biztonság végett?
-
Czimby
addikt
A tarifatáblát nézegetve most akkor ha van egy 50g-os levelem amit utánvéttel szeretnék feladni az 1100Ft-ot kóstál?
Régen ez kijött kb 700ból.
Ekkora áremelés volt?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nézegetem itt a tarifatáblázatot...
Ha fel szeretnék adni egy 110g-os levelet, utánvéttel ami kb 6000Ft.
Akkor "Fizetést követő kézbesítés 500g-ig 1215Ft" és ehhez hozzá jön még az első sorokból az hogy sima levél 250g-ig elsőbbségivel 375Ft?
Szóval a végösszeg 1215Ft vagy 1215 + 375Ft lesz?
-
Czimby
addikt
válasz anonymus89 #7270 üzenetére
Szia!
Köszönöm a kimerítő választ, sajnos falun nincsen webox, legalábbis nálunk, de a Vaterafutáros történet már jobban hangzik!
-
Czimby
addikt
Hallott valaki olyanról, hogy a Vaterafutár oldalán kitöltött csomag, ami esetemben ott 1090Ft + 350Ft az nem annyi mert a posta árakat változtatott csak a Vaterafutár oldalán még nem változtak az árak?
A postás srác mondta nekem, egy csomagautomatás csomagot adtam fel, de azt az ő oldalukon keresztül, de mivel lappal a kezemben mentem azt hitte Vaterafutár ezért szólt, hogy nem annyi lesz mint rá van írva.
Ugyanaz a csomag a posta oldalán keresztül feladva kb 2300Ft, akkor felejtős ezentúl a Vaterafutár MPL?
-
Czimby
addikt
Németországba szeretnék küldeni egy levelet(50g alatti súly), ami jó lenne ha nyomkövetett lenne.
Mi ennek a legolcsóbb módja?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
eBay-ről Németországból vásároltam kb:15e Ft értékben.
A csomagot a posta kézbesítette, volna...
A posta nyomkövetés szerint Pénteken 13h-kor kézbesítve lett a csomag,
de nem hozzánk az biztos. (Szomszédokat is kérdeztem oda se adták le)
Mit kell ez esetben csinálni, hol/kinél reklamáljak?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Mr.Pentele #11171 üzenetére
Volt egy kis kavar, de meglett a csomag
Köszi a segítséget!Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Németországba szeretnék csomagot küldeni egy kis méretű (kb mint 7" egy tablet) elektronika, az értéke kb 100e Ft.
Mi lenne a biztonságos/olcsó megoldás, hogy a vevő biztosan megkapja?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz lockdown90 #11783 üzenetére
DHL csak Expresst lehet magánszemélyként az meg 50e Ft lenne...
A sima DHL levél ami amugy jó lenne mert 2Kg.-ig belefér, csak cégek számára elérhető.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Nézegetem most ezt a fürgefutárt, de olyan meeehh érzésem van.
Simán GLS-es küldted a cuccot?
Az kb egy árban van a magyar postával ahogy nézem.
Azt tudja valaki postánál is mi a különbség a 3 fajta lehetőség közt mert érdekes módon a legolcsóbb hamarabb odaér mint az árban közepes...
EMS print
EMS pack
Postacsomag
A kalkulátoruk elég szűkszavúan magyarázza el melyik mit tartalmaz.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Üdv az uraknak!
Köszönöm az eddigi segítséget, már több alaklommal postáztam Németországba az MPL Europe Standard-al.
Most viszont Olaszország lenne az uticél, a csomag kb 3-4Kg és 2 cipősdoboznyi méret, az értéke viszont 900Euro, szóval valami nagyon biztonságos lehetőséget keresek.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Szeretnék majd feladni pár csomagot postakész borítékban.
A termék amit küldenék 91x129x25mm
Viszont a posta oldalán ezt találtam:
"A levél legkisebb mérete 90*140 mm, a legnagyobb mérete pedig címhelyre címezve 324x229x24 mm."
Tehát házhoz nem küldhetem mert túl vastag, de postán maradóként fel lehet adni?
Egyáltalán levélnél van olyan, hogy postán maradó?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz sopruk #12017 üzenetére
Akkor gondolom ez a boríték megfelel erre a célra.
Ajánlott postakész borítékHa szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Ha veszek egy postakész ajánlott borítékot 835Ft és ebbe csomagolom amit el szeretnék küldeni(SSD) 60g súlyú. Kell még pluszban fizetnem súly alapján vagy a boríték árával le van tudva minden?
-
Czimby
addikt
Köszi mindenkinek a hasznos infókat!
Holnap megyek veszek pár borítékot.
Meg kérek majd rá elsőbbségit is.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Szzeretnék 1db motor felnit Németországba küldeni. (7Kg)
MPL Europe Standard a legjobb lehetőség ahogy néztem.
El is kezdtem kitölteni a Posta oldalán a címiratot, de ha kiválasztom, hogy eladott áru, akkor nem enged tovább export engedély szám megadása nélkül.
Így az egyébre mentem és beírtam, hogy Alkatrész.
Jó lesz ez így, vagy mi lenne a helyes megoldás?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
Szeretnék feladni egy postán maradó ajánlott levelet.
Díjszabásban látom, hogy elektronikus feladójegyzékkel olcsóbb minimálisan, de ami nekem fontosabb, hogy akkor itthon ki tudnám előre tölteni.
Viszont nem találom a posta oldalán hol lehet ezt megcsinálni, csak a csomag címirat kitöltőt.
Tudnátok segíteni?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5 Pro teszt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
- Ryzen 7 1700
- SENCOR SHA 8400WH légtisztító (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest